A sign készítés és nagyformátumú nyomtatás magazinja

Új KONGSBERG C20

Bemutatkozott az eddigi legkisebb, nagy sebességű digitális utófeldolgozóasztal a piacon

A Kongsberg Precision Cutting Systems (Kongsberg PCS) a 2021-es online FESPA alkalmával jelentette be, hogy bővíti a C típusú digitális utófeldolgozóasztal családját.

Az új Kongsberg C20 a piacvezető Kongsberg C széria összes tulajdonságát mindössze 1,6 m x 1,4 m méretű kompakt méretbe csomagolja. Míg a C20 a legkisebb a Kongsberg C sorozatban, ugyanazokkal a professzionális tulajdonságokkal és specifikációkkal rendelkezik, mint a széria nagyobb méretű asztalai.

„Az utófeldoglozás során a kis reklámeszköz gyártóknak nagy sebességű vágóasztalra van szükségük, hogy lépést tudjanak tartani a gyártási folyamattal, ugyanakkor az üzemi terület is hatalmas értéket képvisel” – mondta Stuart Fox, a Kongsberg Precision Cutting Systems elnöke. „A helyigényes gyártás és magas bérleti költségek komoly problémát jelentenek a sign és display piacon. Az új Kongsberg C20 kivágóasztallal már nincs szükség arra, hogy ezek a vállalkozások kompromisszumokat kössenek a gyártás és a minőség rovására a rendelkezésre álló hely hiánya miatt.”

A Kongsberg C vágóasztalok a legmodernebb technológiával nyújtanak hatékony segítséget a sign és display iparág gyártói számára. A gép alumínium kompozit asztallappal, direkt fogaskerekes hajtáslánccal és dinamikus vágófelület-térképezéssel együttesen biztosítja a legnagyobb vágási pontosságot és megbízhatóságot. A gyártás során többféle szerszámkombináció áll rendelkezésre, valamint a szerszámrendszer tartalmaz egy anyagvastagság-mérőt és egy opcionális kamerát a nyomtatott és a nem nyomtatott anyagok regisztrálására.

“A teljes C sorozatunkhoz hasonlóan a Kongsberg nagy teljesítményű szerszámait is kifejezetten úgy fejlesztettük ki, hogy tovább növeljék a felhasználók teljesítményét és a munkájuk minőségét” – tette hozzá Stuart. „A Kongsberg C20 olyan beruházás, amely elősegíti a tulajdonos kreativitásának és termelésének új szintre emelését.

A lényegesen kisebb alapterületű digitális kivágóasztal a megszokott teljesítménnyel nagy előrelépés és lehetőség a sign és dipslay piac számára.

Forrás: Kongsberg Precision Cutting System

- Hirdetés -

Sign&Display