A sign készítés és nagyformátumú nyomtatás magazinja

Új helyszínen mutatkozik be a FESPA: a Közel-Kelet bevonása a vérkeringésbe

Óriási az érdeklődés a FESPA közel-keleti kiállításával kapcsolatban. Globális márkák és helyi forgalmazók állnak sorban, hogy részt vegyenek a 2024. január 29-31-én megrendezett eseményén. A helyszín: az Egyesült Arab Emírségek, a Dubai Exhibition Centre. A rendezvény platformot biztosít a digitális széles formátumú, a szitanyomás és a textilnyomtatás, valamint a sign és a vizuális kommunikáció technológiai innovációinak.

„A FESPA Közel-Kelet első rendezvényének küldetése, hogy a FESPA globális kiállításait, üzleti támogatását és közösségét kiterjesszük e régióra is, azaz Észak-Afrikára és Dél-Ázsiára. Izgatottan várjuk a szövetség jelenlétének bővítését ezen az új piacon, hogy segítsük a régió reklámiparát abban, hogy új lehetőségeket találjanak” – nyilatkozta Bazil Cassim, a FESPA Közel-Kelet és Afrika regionális igazgatója.

A FESPA a közel-keleti régióban is ugyanazt a filozófiát vallja. E térségben is a fenntarthatóságot kívánja erősíteni, valamint ösztönzi a vállalkozásokat a korszerű technológiák alkalmazására. A rendezvényen tartják a World Wrap Masters Middle East regionális versenyt is, amelynek a győztese a 2024-es amszterdami expón mérheti össze tudását a többi bajnokkal.

Sign&Display magazin

- Hirdetés -

Sign&Display