A sign készítés és nagyformátumú nyomtatás magazinja

Új HD (high definition) technológia a Kornit Digital-tól

A Kornit Avalanche platformjában korábban már sikeresen alkalmazott HD technológia kiváló fogadtatására alapozva a Kornit most globálisan megjelentette Storm HD6 rendszerét. Az új terméket használó vállalkozások előnyeire alapozva profitál­hatnak a high-definition, azaz nagy felbontású képminőségből, és remek tapintásból, illetve a nyomatonkénti gyártási költség jelentős csökkenéséből egyaránt.

A Kornit által kínált HD nyomtatá­si minőség már elérhető a már­ka alábbi nyomtatóiban: Kornit Avalanche HD6, Kornit Avalanche HDK és a Kornit Storm HD6 – amelyek a nyomtatási minőség olyan új szint­jeit garantálják, amelyek által kiváló­an alkalmasak a divat és kiskereske­delmi gyártók számára. A kifejezetten a márka HD technológiájához kifej­lesztett Kornit NeoPigmentTM Rapid festéke a még kifinomultabb tapintás érzete mellett a fehér festék megnö­velt opacitását és szaturációját egy­aránt biztosítja. A nyomatminőséget tovább javítja a ColorGATE professzi­onális RIP szoftver megoldása, amely továbbfejlesztett színmenedzsment és szitanyomási lehetőségeket biz­tosít, emellett még fejlettebb fehér alapnyomat készítését és előre defini­ált színkönyvtárak érhetők el a legki­válóbb színegyezés érdekében.

A digitális technológia előnyei az aktuális kis termelési mennyisé­gek megvalósításában

A Kornit HD nyomtatót meghajtó mo­tor, illetve a NeoPigmentTM Rapid festék együttesen jelentősen csök­kentik a nyomtató festékfelhasználá­sát, illetve a nyomtatóval készült nyo­matok bekerülési költségét. Ezek az új nyomatköltségek az új HD rendsze­reket vonzó megoldássá teszik egy il­letve 500 nyomatos termelési igényű szitanyomók és digitális nyomdák számára egyaránt.

A Kornit kifejezetten ipari tulajdon­ságokkal bíró, remek eredménye­ket elért Avalanche platformját most beépítik a Storm készülékekbe is, a HD technológia minden előnyével a márka közepes termelékenységű ipari felhasználásra tervezett, direkt textil nyomtatóinak családjába. A Kornit Storm HD6 hat színcsatornát tartalmaz (CMYK, Piros, Zöld), plusz a fehéret a szélesebb gamut (az esz­közzel reprodukálható színek mennyisége) és továbbfejlesztett szín­egyezőség elérésére. A felhasználók könnyedén képesek reprodukálni a nagy márkák által támogatott sport csapatok felszereléseinek valódi szí­neit, amelyekre pontosan megegye­ző formában tudják rányomtatni a szponzorok logóit. A Kornit Storm HD6 nagyjából 30%-al csökkenti a festékfelhasználást a jelenlegi Kornit Storm Hexa készülékhez képest – mindez pedig magasabb nyomatmi­nőséget jelent, alacsonyabb gyártási költség mellett.

A Kornit korszerű NeoPigment™ fes­tékei megfelelnek a legszigorúbb kör­nyezetvédelmi előírásoknak, beleért­ve az Oeko-Tex Standard 100 Class I szabványt, amely alapján alkalmaz­hatók kisbabák és gyermekek számá­ra gyártott termékek nyomtatásához. Emellett már előzetes bevizsgáláson vannak a GOTS V5, a Globális Orga­nikus Textil Szabvány szempontjából egyaránt. A festékekkel páratlanul sok­féle szövet anyagra nyomtathatunk. A NeoPigment™ festékekkel készült termékek tapintása kiváló, mindezt in­tenzív és ragyogó színekkel, és tartós nyomatokkal, továbbá remek mosha­tósággal párosítva.

- Hirdetés -

Sign&Display