A sign készítés és nagyformátumú nyomtatás magazinja

Új generáció a textilnyomtatásban – Legyen költséghatékony a gyártás

A Multisign portfóliója tovább bővül. A Polyprint textilnyomtatók széles körben felhasználhatók és mindemellett kiváló minőséget produkálnak. Ezek az eszközök a DTG és DTF technológiák területén kínálnak hosszútávú üzleti megoldást.

A Multisign számos különböző nyomtatási és deko­rációs gép, technológia és anyag forgalmazásával foglalkozik. Termékkínálatuk magába foglalja az eco-solvent és UV nyomtatókat, lézergravírozókat, vágóplottereket, valamint különböző nyomtatható anyagokat. A vállalat filozófiája, hogy az ügyfeleik igényeit tartják szem előtt a gyors kiszállítással és a professzionális ügyfélszolgálattal.

„Komoly tapasztalattal rendelkezünk a reklámipar számos területén” – mondta Ronyecz Róbert, a Multisign ügyvezetője. „Rengeteg motivációval és ambiciózus tervvel nézünk a jövőbe. A célunk az, hogy maximálisan kiszolgáljuk a helyi igényeket, de emellett edukációs céllal támogatjuk a magyar vál­lalkozásokat is. Szerintünk a folyamatos fejlődés és fejlesztés jelenti a siker kulcsát. Éppen ezért kezdtük meg a Polyprint textilnyomtatók forgalmazását.”

BEINDUL A TEXTILGYÁR

A Polyprint textilnyomtatói számos országban bizonyították már tudásukat. A világ több pontján is alkalmazzák különböző nyomtatási eljárások gyors és precíz kivitelezésére.

A gyártó új generációs textilnyomtatóit házon belül tervezik, fejlesztik és gyártják a Polyprint szakem­berei. A folyamatos – akár nonstop – gyártásra kialakított DTG és DTF hibrid nyomtatókat „bulk” festékrendszerrel, automatikus White (fehér) festék­keringtető rendszerrel és automatikus CMYK/White keverőrendszerrel szerelték fel, amelyek zökkenő­mentes, költséghatékony és kiváló nyomtatási minő­séget biztosítanak, 4800 dpi felbontással. A tizennégy különböző ráhelyezhető nyomólap széles alkalmazási tartományt biztosít a DTG (Direct-To-Garment) és DTF (Direct-To-Film) nyomtatási lehetőségekkel.

„Azzal a céllal fejlesztettük az új generációs techno­lógiát, hogy ügyfeleinknek további versenyelőnyt biztosítsunk, így már az alapoktól kezdve egészen a prémium kategóriába sorolható termékekig meg­találhatók kínálatunkban a nyomtatók. A felhasz­nálóink visszajelzéseire támaszkodva tettük meg a lépéseinket a textilnyomtatás fejlesztési folyamatá­ban, és nagy sebességű hibrid DTG / DTF nyomtató­kat hoztunk létre, hogy kielégítsük a lehető legszéle­sebb igényeket. Így azok, akik a termelékenységüket kívánják növelni, nálunk megtalálják a számításaikat” – jelentette ki George Benglopoulos, a Polyprint vezérigazgatója.

A POLYPRINT KÖVETKEZŐ GENERÁCIÓS TERMÉKEI:

Texjet NG nyomtatók – két, három vagy négy ipari nyomtatófejjel, maximum 50 x 70 centiméteres nyomtatási területtel (ideális a divatipar számára) és többféle nyomtatófej konfigurációval.

A Texjet NG egy közvetlen ruházati nyomtató, amely kifejezetten a textilnyomtatási ipar számára készült. Ez a modell magas minőségű nyomatok előállításá­ra képes különféle textíliákon, mint például pólók és egyéb ruházati cikkek. A Texjet NG kiemelkedik gyorsaságával, hatékonyságával és felhasználóbarát működésével, amelyet a textilnyomtatási vállalkozá­sok széles körben értékelnek.

PreTreater Pro – a továbbfejlesztett automata előke­zelő gép, amely stresszmentes, egységes előkezelést kínál, tökéletes DTG nyomatokhoz.

A PreTreater Pro előkezelő eszköz javítja a nyom­tatási minőséget és a tinta tapadását a textíliákon, növelve a nyomatok élettartamát és színminőségét. Ez a termék a textilnyomtatási folyamat hatékonysá­gát és minőségét célozza meg, különösen az egyedi és kis szériás termelésben.

Texjet festék – speciális, közvetlenül ruhához kifej­lesztett festékek, gazdag színskálával és gyors rög­zítési idővel, a pazar design és a gyorsabb gyártás érdekében.

Az új TexJet festéket speciálisan a TexJet nyomta­tókhoz fejlesztették ki, hogy javítsák a nyomtatási minőséget és növeljék a nyomatok tartósságát. A TexJet azért jelent kiváló megoldást, mert a fényál­lóság, színtartósság és a moshatóság szempontjából egyedülálló teljesítményre képes. Emiatt közkedvelt festék az egyedi textiltermékek gyártásához – pél­dául pólók és egyéb ruházati cikkek készítése során. Különféle alapanyagokhoz alkalmazható, ideértve a pamutot, kevert szálas és egyéb anyagokat.

Fejleszd vállalkozásod a Polyprint következő generá­ciós nyomtatási megoldásaival, és emeld dekorációs üzleted a következő szintre.

A Multisign választása a Polyprint gépek esetében is számos előnyt jelent, mivel széleskörű szakér­telemmel, megbízható ügyfélszolgálattal és gyors kiszállással dolgoznak. A vállalat különös figyelmet fordít a partnereiknek biztosított személyre szabott tanácsadásra, és arra, hogy támogatást nyújtson a felmerülő kívánalmak szerint, így ügyfeleik a legmeg­felelőbb technológiával dolgozhatnak, hogy maxima­lizálják a hatékonyságukat.

Multisign

- Hirdetés -

Sign&Display