A sign készítés és nagyformátumú nyomtatás magazinja

Új fluoreszkáló festékek a NUtec-től

A digitális festékgyártó kibővítette szublimációs termékeinek palettáját: a vízbázisú Aquamarine sorozat új tagjaival, a fluoreszkáló sárgával és a rózsaszínnel még szebb, még fényesebb színkínálatot kapnak az ügyfelek. A festékek élénk színe és nagy színmélysége a költségeket is visszavágja, hiszen nő a produktivitás, gyorsulnak a nyomtatási folyamatok, és alapvetően kevesebbet kell felhasználni belőlük, mint más festékekből.

Az új AQ10-DST-HC-t Epson® DX4, DX5, DX6, DX7, 5113, PrecisionCore TFP, XP600 és EPS3200 nyomtatófejekhez fejlesztették, és bevonattal rendelkező vagy bevonat nélküli papírokhoz is kifejezetten optimális. A gyártó szabadidő-ruházatok, belsőépítészeti textíliák, grafikák, feliratok, puha signage-ek készítéséhez ugyanúgy ajánlja, feltéve, ha azok poliészter tartalma minimum 60 százalék.

Neil Green marketingigazgató hangsúlyozta: az új termékekkel a digitális textilnyomtatás iránt növekvő keresletre, illetve arra reagálnak, hogy a gyártók minél fenntarthatóbb, minél kisebb ökológiai lábnyommal járó megoldásokat keresnek. Szerinte a textilipar áttérése a hagyományosról a digitális nyomtatásra új lehetőségeket tartogat: lehetővé válik kis mintadarabok gyorstesztelése, miközben rövidebb átfutási és piacra jutási idővel, valamint gyorsabban forgó raktárkészlettel lehet dolgozni.

Gábor János, Sign&Display

Forrás és fotó: Nutec Digital

- Hirdetés -

Sign&Display