A sign készítés és nagyformátumú nyomtatás magazinja

Új FLEXI 21 szoftver a SAi-tól

A SAi Flexi – a tervezéstől a gyártásig a teljes folyamatot vezérlő – szoftverének legújabb verziója minden eddiginél több funkciót tartalmaz új és korábbi felhasználók számára egyaránt. 

A SAi idén március végén mutatta be Flexi 21 néven zászlóshajónak számító sign-készítő szoftverének legújabb változatát, amely az eddigi legtöbb funkciót tartalmazza. A 64 bites RIP szoftverrendszert úgy alkották meg, hogy képes legyen a sign-gyártás  teljes folyamatát levezényelni a tervezéstől a gyártásig, új és haladó felhasználói számára egyaránt, mindezt továbbra is a gyors gyártási sebesség és a nagy termelékenység garanciájával.

A SAi Flexi 21 design és RIP printszoftver már támogatja a több layeres/fehér, illetve lakk fedőrétegű nyomtatást. Sokoldalú eszköztárával menet közben képes fehér vagy lakkréteg generálására, az előre definiált terv szerint.

A felhasználók a Flexi Design és Flexi RIP gyártásvezérlő funkciókban is irányíthatják a fehér festék nyomtatási módját. A „szendvics” nyomtatási mód támogatja a több layeres nyomtatást, mint például a fehér alulnyomást, középen szín-, majd lakk fedőréteggel. A fehér csatorna előnézete által a felhasználók RIP és nyomtatási időt is spórolnak, és elkerülik az alapanyag-veszteséget.

A Sai Flexi piacvezető a járműgrafikák, bannerek, signok, soft signage-ek elkészítésében. Alacsony havi működési költség mellett a SAi Flexi előfizetés tartalmazza az ingyenes szoftverfrissítéseket, e-mail és telefonos támogatást, és minden funkciót, amelyekről a SAi Flexi korábban ismert volt. További információkért, illetve a Flexi 21 összes funkciójának megismeréséért látogasson el a www.thinksai.com oldalra.

- Hirdetés -

Sign&Display