A sign készítés és nagyformátumú nyomtatás magazinja

Új festéktechnológiák a Kodaktól

A nemrég megjelent, direkt szövetnyomtatáshoz ajánlott KODACOLOR festékek mindössze három egyszerű komponenst tartalmaznak: port, filmet és tintát – írja az Image Magazine. Nagy előnyük az, hogy szinte bármelyik módosított tintasugaras berendezéssel használhatók, így szövetek széles skáláját: természetes és kevert anyagokat, poliésztereket, nejlonokat, műselymeket, illetve pamutokat is remekül lehet nyomtatni velük. A ruházatokat gyártó, DTG nyomtatókkal rendelkező ügyfeleknek is van lehetőségük arra, hogy használják a Kodak FTF (film-to-fabric) termékeket, hiszen a KODACOLOR DTG festékekkel, filmekkel és porokkal ugyanúgy legyárthatják termékeiket.

A Kodak FTF rendszerek ideálisak mindazok számára, akik magas minőségű árut szeretnének előállítani – a teljes értékű DTG szövetnyomtató technológiákra fordított magas költségek nélkül, vagy csak pamuttól eltérő anyagokat is ajánlanának az ügyfeleiknek.

Grant French, a Kodak DTG és FTF termékmenedzsere így nyilatkozott az új festékkollekcióról: „Örömmel jelentjük be, hogy a Kodak megjelenik ebben a szegmensben is, így még több ügyfelünknek biztosíthatunk hozzáférést a kiváló minőségű, olcsóbb üzleti lehetőségekhez, amelyekkel lenyűgöző szövetprojekteket hozhatnak létre.”

A Kodak az 1990-es évek óta gyárt-értékesít termikus és tintasugaras rendszerekhez ajánlott digitális tintákat, szóval évtizedek tapasztalatával bizonyítja, mennyire elkötelezett az üzletág iránt. Most, hogy egyre csak nő a testre szabható ruhák, kiegészítők, kárpitok és feliratokat tartalmazó szövetek iránti igény, a Kodak FTF és DTG megoldásokkal segíti azokat, akik kivennék a részüket a széles formátumú nyomtatásban rejlő, jelentős üzleti lehetőségekből.

Gábor János, Sign&Display

- Hirdetés -

Sign&Display