A sign készítés és nagyformátumú nyomtatás magazinja

Új együttműködés született a DGI szublimációs nyomtatók forgalmazására

Új termelőeszközök az Aka Digital Mediától

Az Aka Digital Media örömmel jelenti: együttműködést kötöttek a DGI szublimációs nyomtatók magyarországi forgalmazására.

A koreai DGI az egyik legnagyobb gyártó, egészen 1985- ig visszanyúló tapasztalattal a szublimációs nyomtatók gyártása terén. Textilnyomtatási technológiáik fejlesz­tését 2009-ben kezdték meg – direkt és festékszublimá­ciós nyomtatót egyaránt gyártani kezdtek. E technoló­giák első nyomtatói nagy teljesítményükkel kiszolgálták a divat- és nyomdaipari gyártókat, bár a kezdetekben még viszonylag magas működési költségek mellett.

A DGI mára a legkorszerűbb nyomtatókat fejlesztette ki – kifejezetten az európai piac számára, testre sza­bott és kiváló minőségű termékek gyártására. A DGI 2019 és 2020 folyamán két új nyomtatót mutatott be, amelyek a belépő, illetve belépő ipari szintet célozzák meg. Mindkét nyomtató alkalmas a divatipari, a lakás­dekorációs textilt és sportruházatot gyártó ügyfeleink igényeinek kiszolgálására.

Mi az Aka Digital Mediánál készek vagyunk megosztani ügyfeleinkkel régre visszanyúló tapasztalatainkat, me­lyeket a valódi széles formátumú szublimációs nyomta­tásban szereztünk, a zászlógyártástól a lakásdekorációs textilek nyomtatásán át egészen a sportruházatgyár­tásig, és mindezt annak köszönhetően, hogy a DGI HERCULES és POSEIDON festékszublimációs nyomta­tókat idén bevezetjük Magyarországon.

A HERCULES termékkategóriájában a leggyorsabb szublimációs nyomtató: 2 pass módban 97 m2/óra, míg a legjobb nyomtatási minőségben, 1800×7200 dpi fel­bontásnál 34 m2/óra a nyomtatási sebessége. 1900 mm nyomtatási szélességének és 2,5 literes festék­tartályainak köszönhetően méltán hívhatjuk az ipari nyomtatás szintjéhez vezető lépcsőfoknak. Hatékony Epson nyomtatófeje­ivel a HERCULES kivá­ló nyomatminőséget garantál 2,5 picolite­res cseppmérettel, mindezt a nyomtató­fejek szempontjából kifejezetten alacsony működési költségek mellett. A másik festékszublimáci­ós nyomtató a POSEIDON – belépő szintű ipari kapaci­tással és akár 115 m2 óránkénti sebességgel. Tovább­fejlesztett technológiája által képes online gyártási- és költségellenőrzésre. A POSEIDON nyomtatók két mé­retben, 1900 mm és 1600 mm szélességben érhetők el, és akár fluoreszkáló színek nyomtatásával is bővít­hetjük nyomatainkat a négy direkt szín mellett.

A DGI festékszublimációs nyomtatói mellett cégünk készen áll egy új hengeres hőprés bemutatására is, Forgalmazói megállapodást kötöttünk ugyanis Törökország egyik legtapasztaltabb hőprésgyártó cégével. Ügyfeleinket folyamatosan tájékoztatjuk weboldalun­kon, facebook és instagram felületeinken az új nyom­tatókkal és hőprésgépekkel kapcsolatos legfrissebb in­formációkról.

www.akadgm.com

facebook.com/akadigitalmediahu

instagram.com/akadigitalmedia

- Hirdetés -

Sign&Display