A sign készítés és nagyformátumú nyomtatás magazinja

Új dimenziók a szita-, DTF- és DTG-nyomtatásban: ismerd meg a legmodernebb technológiákat

A textiliparhoz kapcsolódó nyomtatás egy dinamikusan fejlődő ágazat. A szitanyomás és a közvetlen ruhára történő nyomtatás, azaz a DTG (Direct-to-Garment) technológiák folyamatos in­novációk alatt állnak. Ezek a technikák nemcsak forradalmasították a ruházati cikkek dekoráció­ját, de lehetővé tették a vállalkozások számára, hogy gyorsan reagáljanak a piaci igényekre és trendekre. A Sericol Hungary Kft. élen jár ezen technológiák alkalmazásában, és portfólióját folyamatosan frissítve fedi le a keresletet.

AUTOMATA SZITANYOMÁS

Az M&R Rival széria a középkategóriás automata szitanyomógépek piacát célozza, kivételes terme­lékenységgel és minőséggel. A gépek 6, 8, 10 és 12 színes kivitelben érhetők el, és a maximális nyom­tatási felületük 41 x 51 centiméter. Az elektromos nyomtatófejeket változtatható sebességű motorokkal szerelték fel, amelyek sima és egyenletes nyomtatást tesznek lehetővé. Az index rendszerük szervomeg­hajtásokkal dolgozik, amelyek nagy sebességet és stabilitást garantálnak minden nyomatnál.

INNOVÁCIÓ ÉS MINŐSÉG A SZITAFESTÉKEKNÉL IS

A Texopaque OP sorozat magas fedőképességű plasztizol festékeket jelent, amelyek ftalátmentesek és Öko-tex tanúsítvánnyal rendelkeznek. Ezek a festékek alkalmasak a természetes és szintetikus anyagok széles skálájának nyomtatására, legyen szó akár direkt vagy transzfernyomásról. A Pantone színskálával való kom­patibilitás tovább növeli a felhasználási lehetőségeket.

A TÖKÉLETES NYOMATOK TITKA

A diazo, diazo fotopolimer és fotopolimer emulziók minden grafikai, speciális és textilfestékkel szemben nagy ellenállást mutatnak. Ezek a termékek széles expozíciós tartományt kínálnak, ami lehetővé teszi a könnyű sabloneltávolítást, kiváló felbontást és sablondefiníciót.

IPARI TERMELÉS KÖZVETLEN NYOMTATÁSSAL

A Brother GTX 600 modell az ipari termelés igényeire tervezett, kivételes minőségű nyomatok gyártására képes. Az automata tárgyasztal-magasság beállítása lehetővé teszi, hogy különböző vastagságú anyago­kon is dolgozhassunk. A beépített párásítórendszer növeli a termelékenységet és csökkenti a karbantar­tási időt és költségeket.

A RUGALMASSÁG ÉS MINŐSÉG SZINONIMÁJA

A Mimaki TxF300-75 DTF nyomtató ideális választás, amely forradalmasítja a nyomtatott textíliák piacát. A TS330-1600 közepes termelékenységű szublimációs nyomtató, magas minőségű nyomatokat állít elő és széles körű alkalmazási területeket kínál, mint például divatruházat, sportruházat és dekorációs elemek.

HOGYAN SZÁRNYALD TÚL A VERSENYTÁRSAIDAT?

A Sericol Hungary által forgalmazott technológiákkal a reklámipari vállalkozások jelentős produktivitásra lesznek képesek, amivel kiemelkedhetnek a tö­megből, és megfelelhetnek a legmagasabb iparági standardoknak. Emellett a sokéves tapasztalattal rendelkező, több országban is jelen lévő cégcsoport olyan hátteret biztosít a működéshez, ami garantál­hatja a folyamatos gyártást. A Sericol Hungary nem­csak a minőséget, hanem a környezettudatosságot és gazdaságosságot is szem előtt tartja.

Fedezd fel a különbséget, amit ezen technológiák hozzátehetnek a vállalkozás sikeréhez. Látogass el weboldalunkra további információkért, vagy lépj kapcsolatba velünk közvetlenül, hogy személyre szabott ajánlatot készíthessünk!

Sericol Hungary Kft.
1097 Budapest, Ecseri út 14-16.
+36-1-323-0281
+36-30-455-0627
office@sericol.hu
www.sericol.hu

- Hirdetés -

Sign&Display