A sign készítés és nagyformátumú nyomtatás magazinja

Új belsőépítészeti alapanyagcsaládot mutattak be

A Kernow Coatings, a nyomtatható szintetikus hordozók gyártója nyolc új terméket mutatott be, amelyekkel széles formátumú nyomtatókkal dolgozhatnak, ezek közt található számos nyomtatható tapéta is a belsőépítészeti keresletet kielégítve – adta hírül a Digital Printer.

A KernowJet Interiors a Kernow Coatings új nyomtatható tapétasorozata öt olyan elemet tartalmaz, amelyek a gyártó szerint egyedülállóak, azaz fényes arany, texturált gyöngyház, sima gyöngyház, sima krémszínű és 100 százalékban újrahasznosított. A Kernow Coatings közleményében kifejtette: „A tapéták tökéletesen alkalmasak arra, hogy bármely belső térbe eleganciát, karaktert vagy fenntarthatóságot varázsoljanak.” A vállalat fenntarthatóság iránti elkötelezettsége azt jelenti, hogy a 100 százalékban újrahasznosítható és újrahasznosított tapétakoncepcióval környezettudatos választási lehetőséget kínál. Az UV és HP latex nyomtatókon egyaránt nyomtatható, így sokoldalúságot és kompatibilitást kínál a kiváló minőségű tapéták nyomtatásához.

Arnoud Mekenkamp, a Kernow Coatings európai széles formátumú értékesítési vezetője ekképpen nyilatkozott az új termékcsaládról: „A fenntarthatóságra összpontosítunk, és olyan lehetőségeket kínálunk ügyfeleinknek, amelyek megfelelnek környezetvédelmi céljaiknak, miközben kiváló nyomtatási eredményeket biztosítanak. A belsőépítészeti termékcsaládunk új nyomtatható tapétái tökéletesen alkalmasak kereskedelmi és lakóterekbe, és fenntarthatósági szempontjaiknak köszönhetően ideális választás a környezettudatos tervezők és építészek számára.”

Némethi Botond, Sign&Display magazin

- Hirdetés -

Sign&Display