A sign készítés és nagyformátumú nyomtatás magazinja

Új bank, új köntösben

Nem véletlen, hiszen 2023. április 30-án egyesült az MKB Bank és a Takarékbank, melyek MBH Bank Nyrt. név alatt, egységes arculattal működnek tovább.

Az egységes arculat első lépése az épületek homlokzatán lévő hatalmas cégérek cseréje volt, melyeket már a fúzió hétvégéjén végrehajtottak.

Vagyis végrehajtottunk!

Örömmel láttuk kollégáinkat munka közben a sajtó lapjain, ahogy minden nehézség ellenére a legjobb megoldásra törekedve végezték, az amúgy hosszasan és alaposan megtervezett munkafolyamatokat.

Összesen 39 világító testet bontottunk le, 6,5 tonna összsúllyal, mindezt 3 helyszínen.

Fontosnak tartottuk, hogy a led fényforrásokat és a fémet újrahasznosítsuk, vagy olyan helyre juttassuk, ahol új értelmet nyernek, így a  a LED-eket szakszerűen elbontottuk és felajánlottuk egy csepeli civil sport szervezetnek, a fémhulladékot feldolgoztuk és leadtuk újrahasznosításra.

A bontás után, kezdődhetett az új világító betűdobozok látványos és izgalmas kihelyezése, melyeket előzőleg a megrendelő igényei és pontos tervrajz alapján legyártottunk.

A békéscsabai telephelyen a 6,75m x 2,5m-es világító dobozt felújítottuk. A többszáz méter ledet és a ponyvát kicseréltük, a tartódobozt a helyszínen újrafényeztük.  A nagy magasság miatt a munkát rutinos ipari alpinista kollégáink segítségével végeztük a legmagasabb biztonsági intézkedéseket figyelembevéve.

Ezenkívül gyártottunk még egy 4,5mx 0,74m-es mart dibond előlapos plexi tömb betűs világító dobozt. Ez a reklámeszköz a napokban került ki a Csaba Center főbejáratához.

Továbbá készült 270m2-nyi one way vision és avery 700-as fólia is, természetesen egyedi méretre gyártva, ami a homlokzati üvegfelületeknek ad új arculatot.

A Váci úti székház tetejére (8. emelet) két, egyenként 450 kg össz. súlyú világító betűdoboz került kihelyezésre. Terveink szerint daruval húztuk volna helyére a dobozokat, de a Pápalátogatás miatt, nem kaptunk behajtási és útvonalengedélyt, így az alpinisták kiépítettek egy 4 csigás biztonságos kötélpályát, ezzel felhúzták a tetőre a reklámfeliratot.

A harmadik helyszínünk az Infopark volt, ahol szintén két, egyenként 450 kg össz súlyú világító betűdobozt emeltünk a magasba és rögzítettünk biztonságosan a már kiépített helyére.

Rövid gyártási és kivitelezési idő ellenére, minden tökéletesen passzolt időben és térben is.

A hatalmas világító dobozok immár a helyükön erősítik tisztán magyar tulajdonú nagybank arculatát.

A fúziót követően a korábbi MKB Bank és Takarékbank fiókok is több lépésben, fokozatosan átalakításra kerülnek, így az ügyfelek egyre többször találkozhatnak majd az MBH Bank új arculatával.

Az ilyen nagyméretű világító dobozok gyártása és kihelyezése komoly rutint és logisztikai előkészületeket igényel. Csak ebben jártas és referenciával rendelkező céget bízzunk meg a kivitelezéssel.

Molino.hu

- Hirdetés -

Sign&Display