A sign készítés és nagyformátumú nyomtatás magazinja

Új átlátszó tinta a Mimaki UCJV300 nyomtatókhoz

A Mimaki bejelentette új, uv szárítású átlátszó festékét, LUS-170 néven, amelyet kifejezetten az UCJV300 nyomtató sorozathoz fejlesztettek ki. Az alapkonfigurációkon felül, extra opcióként elérhető LUS-170 átlátszó festék rengeteg új design megoldás megvalósítását teszi lehetővé, és számos új üzleti lehetőséget nyit meg, hiszen lakk, matt vagy éppen texturált felülettel ellátott, lenyűgöző minőségű displayeket gyárthatunk a felhasználásával.

A LUS-170 festékek által immár tekercses nyomtatóban is használhatóvá válik a Mimaki egyéni szabadalma, a Clear Control rendszer, amely rövidíti a festék száradási idejét, így minimalizálja, hogy por kerüljön friss nyomatunkra, illetve e rendszer által tisztább, átlátszóbb lakk effektusokat nyomtathatunk.
Annak érdekében, hogy egyszerűbben készíthessünk lakk effekteket, a Mimaki ajánlja még az ARTISTA UV textúra könyvtár használatát, amelyet a felhasználók egyidőben installálhatnak RasterLink6Plus RIP szoftverükkel.
Az ARTISTA UV textúra könyvtár 129 különféle textúra változatot tartalmaz, amelyeket Adobe Illusztrátorban használhatunk vizuális effektek kialakításánál.
A LUS-170 festékek Greenguard Gold minősítést kaptak, amely szigorú környezetvédelmi szabályozás lehetővé teszi, hogy alkalmazzuk ezt a festéket iskolák és egészségügyi intézmények belső tereiben is.

- Hirdetés -

Sign&Display