A sign készítés és nagyformátumú nyomtatás magazinja

Új aranykorszaka lehet a papíriparnak: a digitalizáció lehetőségeket jelenthet az ágazatnak

A papíripar számos trendet és változást mutat a jövőre vonatkozóan. Bár sokan azt gondolják, hogy a digitális kor korlátozza majd a papíripar fejlődését, a valóságban az iparág virágzik, és ez a tendencia várhatóan folytatódhat. Az iparág vezetőinek folyamatosan innoválniuk kell ahhoz, hogy lépést tartsanak a változó igényekkel – írja a Linchpinseo.

Az Egyesült Államokban és Kínában növekszik a papírtermékek online értékesítése, aminek hátterében az online vásárlási szokások változása és a csomagolás innovációja áll. Emellett emelkedik a különböző csomagolási termékek iránti kereslet, különösen az online vásárlási szokások és az e-kereskedelem miatt.

A digitális forradalom nem pusztította el a papíripart, de stratégiai változásokat követelt az iparágtól, mint például a csomagolóanyagok innovációja. Az iparágban egyre inkább teret nyer a könnyű csomagolás, amely számos előnnyel jár, például költségcsökkentéssel és környezetvédelemmel. Az újrahasznosítható termékek iránti kereslet növekszik a fenntarthatósági szempontból tudatos fogyasztók miatt.

Print&Packtech

- Hirdetés -

Sign&Display