A sign készítés és nagyformátumú nyomtatás magazinja

Új alapanyag adagoló és feltekercselő rendszer a Mutoh XpertJet nyomtatókhoz

A japán gyártó IJ-TUP100-01 néven bejelentette legújabb fejlesztését, egy 100 kg terhelhetőségű alapanyag ada­goló és feltekercselő rendszert, ame­lyet kifejezetten az XpertJet 162 cm-es tekercses sign and display nyomtató­jukhoz fejlesztettek ki.

Az alapanyag betöltését, illetve az elkészült nyoma­tokat kezelő rendszer bármely Xpert­Jet 1641SR/1682SR nyomtató eredeti állványára felszerelhető a Mutoh jelen­legi, 30/40 kg teherbírású anyagkezelő egységein felül, amely minden Xpert­Jet nyomtató alap tartozéka.

Az új, akár 100 kg tömegű anyag keze­lésére képes, teljesen automatizált be­töltő és kész nyomat kezelő rendszer ideális választás olyan felhasználók számára, akik gyakran nyomtatnak tel­jes tekercsekre és/vagy gyakran hasz­nálnak nagyobb tömegű alapanyago­kat, illetve olyan felhasználóknak, akik nehezen betölthető illetve kiemelhető anyagokat használnak, azok sztatikus töltöttsége vagy ragasztóval ellátott fedőrétege miatt és azoknak, akik ol­dószeres festékkel nyomtatható texti­leket szeretnének nyomtatni.

Az új IJ-TUP100-01 anyagbetöltő és feltekercselő rendszer teljes rugalmas­ságot kínál felhasználóinak. Könnyen és gyorsan felszerelhető az erede­ti állványra. Az elkészült nyomatokat automatikusan feltekercseli, így ma­ximalizálva a gyártási hatékonyságot, illetve felgyorsítva a munkafolyama­tot. A gépkezelő nyugodtan otthagy­hatja a nyomtatót termelés közben.

Egy további előny azok számára, akik beruháznak a TUP100 rendszerbe, hogy tovább növelhetik gyártásuk ha­tékonyságát. A kisebb nyomatmen­nyiségekhez, illetve kis tömegű alap­anyag tekercsekhez megtarthatják a sztenderd, 30 kg tekercs kezelő rend­szert – a 100 kg kezelésére is alkalmas rendszerrel együtt.

- Hirdetés -

Sign&Display