A sign készítés és nagyformátumú nyomtatás magazinja

Ügyfélkapcsolati munkatárs

Folyamatosan bővülő csapatunkba keressük új ügyfélkapcsolati munkatársunkat!

Téged keresünk, amennyiben: 

  • Értesz az ügyfelek nyelvén és nem csak kedvességeddel, hanem szakszerű hozzáállásoddal is le tudod venni őket a lábukról. 
  • Jó adminisztrációs készséged van, nyilvántartásokat, precízen vezetsz. 
  • Számítógépes ismeretekkel rendelkezel, elsősorban office programokat tudod felhasználói szinten kezelni. Saját crm rendszerünk használatára betanítunk.
  • Önállóan tudsz dolgozni, gyakorlati tapasztalattal rendelkezel, nem borít ki a folyamatos telefoncsörgés.
  • Angolul tudsz kommunikálni, elsősorban írásban, de nem ijedsz meg attól sem, ha fel kell hívni egy külföldi beszállítót.

Feladatod lesz az ügyfelekkel való kapcsolattartás, telefonon, e-mail-en valamint az ügyfélszolgálaton személyesen. Beérkező megrendelések feldolgozása, kiszolgálása.
Beszállítókkal való kapcsolattartás beérkező árukészlet nyilvántartása, raktárkészlet folyamatos nyomon követése.Kiszállítások elindítása, címek, árukészlet egyeztetése a logisztikai kollégával, valamint futárszolgálattal. Számlázás, szállítólevelek kiállítása, adminisztrálása.

A stabilan növekvő LFP centerben családias hangulat és fiatalos kollégák, jól megközelíthető és korszerűen felszerelt munkahely, hosszú távú munkalehetőség, versenyképes jövedelem és jó munkahelyi légkör vár.

Amennyiben felkeltettük érdeklődésedet küldd el önéletrajzodat ide: office@lfpcenter.com
Illetve keress minket az alábbi telefonszámon.
+36 1 / 452 0088

- Hirdetés -

Sign&Display