A sign készítés és nagyformátumú nyomtatás magazinja

További lehetőségek a kis és közepes vállalkozások számára az EPSON-tól

A japán gyártó első kompakt méretű UV-LED tárgynyomtatója hamarosan érkezik!

Az idei évben sem maradhatnak el a legrangosabb nemzetközi szakipari vásárok, amelyek közül a márciusi FESPA igazán sok újdonsággal szolgált. Mint minden alkalommal, az EPSON ezúttal is ott volt a kiállítók között, ahol jelentős újításokkal ismerkedhettek meg a kiállítás látogatói.

Éppen ezért ragadta meg az alkalmat az EPSON, hogy bemutassa az első kompakt méretű síkágyas UV-LED nyomtatóját a SureColor SC-V1000-est, amelyet már nagy érdeklődéssel várt a szakma.

Az EPSON ugyanis ezúttal sem bízott semmit a véletlenre és a már sokszor bizonyított, díjnyertes SureColor technológiára építette az új SC-V1000-es nyomtatási technológiáját is, éppen azt ami már megbízhatóan működik a japán gyártó első UV-LED nyomtatási technológiáját alkalmazó vákuum aszta­los, síkágyas UV-LED nyomtatójában az SC-V7000-es modellben. Meglepetést elsősorban a kompakt mére­tével és felhasználóbarát kezelhetőségével nyújtott az új nyomtató.

Az A/4 méretű nyomtatási felületre az SC-V1000-es CMYK színkészlete mellett, fehér szín nyomtatási és lakkozási lehetőséget is biztosít. Alapfelszereltség a beépített légszűrő rendszer és a szagcsökkentő funkció is, ezáltal a tárgynyomtató akár irodai környe­zetben is biztonsággal elhelyezhető. Kompakt mérete lehetővé teszi, hogy szinte bárhol elférjen, hiszen mindössze 699×699 mm alapterületű helyet foglal el, a magassága pedig mindössze 426 mm, így szinte bármilyen munkaasztalon vagy pulton üzemeltethető. Különösen kereskedelmi környezetben fontos, a tel­jesen lefedett nyomtató felület, mely az új nyomtató esetén növeli a biztonságot, miközben a nyomtatási minőség is javul, hiszen por és más szennyeződése­ket is kizár a rendszer! Az új modell könnyen telepíthető, gyors üzembe helyezés jellemzi. Áttekinthető kezelőfelületének köszönhetően pedig egyszerűen használható.

Az automatikus tisztítórendszer egy érintőképernyős kezelőfelületen keresztül aktiválható, amely rendkí­vül felhasználóbarát üzemeltetést tesz lehetővé. Az eszköz nem igényel kézi karbantartást, a nyomtató minden szükséges műveletet automatikusan elvé­gez. A tinták cseréje az EPSON Replaceable Ink Pack System (RIPS) technológiájának köszönhetően szintén rendkívül egyszerű, amely tovább fokozza a felhasz­nálói élményt és segíti a mindennapi munkát.

Az EPSON SC-V1000-es UV-LED tárgynyomtató 70 mm vastagságig szinte bármilyen hordozófelületekre képes nyomtatni, legyen szó üveg, fa, fém, kő, polikar­bonát vagy PVC alapanyagokról. Ennek köszönhetően rendkívül széles felhasználási lehetőséget biztosít promóciós tárgyak gyártása során.

Az új, kompakt méretű UV-LED nyomtatót kifejezetten a kis és középvállalkozások igényeire szabva alkotta meg az EPSON. Ennek köszönhetően a vállalkozások könnyen beilleszthetik az új berendezést a szolgál­tatási portfóliójukba, melynek köszönhetően új piaci szegmenseket érhetnek el és olyan ügyfeleket is kiszolgálhatnak, akiket korábban nem értek el.

Egyedi testreszabott reklámajándékok, promóciós termékek gyártásával léphetnek piacra, amely további versenyelőnyt biztosít számukra.

Az EPSON az A/4-es nyomtatási felülettel rendelkező SC-V1000-es tárgynyomtató mellett egy új modell bevezetését is tervezi, hiszen érkezni fog a dupla nyomtatási felülettel és bővített színkészlettel ren­delkező SureColor-V2000-es is. Az azonos nyomtatási technológiai alapokra épített A/3 nyomtatási felülettel kialakított modell már bővített, lágy és direkt piros színkészlettel rendelkezik majd. Az EPSON SureColor SC-V1000-es kompakt méretű tárgynyomtató várhatóan ez év júniusától lesz megtalálható a hazai forgal­mazó, az LFP center kínálatában.

LFP center

- Hirdetés -

Sign&Display