A sign készítés és nagyformátumú nyomtatás magazinja

TouchShield fólia – Valódi 24/7 védelem a vírusok ellen!

Új termék a TEPEDE kínálatában

Immár egy éve tart a pandémiás időszak. Reméljük, nemsokára magunk mögött tudhatjuk a lezárások és súlyos korlátozások időszakát, de az biztos, hogy az egészségügyi védekezés még hosszabb ideig velünk marad. A min­denki által várt „nyitás” lehet az egyik legveszélyesebb időszak. Alig várjuk, hogy leüljünk egy kávéra vagy sütire barátainkkal, szeretteinkkel. De vajon biztonságos-e az a hely, ahová betérünk? Vajon megfelelően fertőtlenítik a pultot, az asztalokat? Ugyanez a kérdés merülhet fel majd azokban is, akik visszatérnek a home office-ból, és újra, ha nem is nap mint nap, de rendszeresen bemennek a munkahelyükre. A mindennap használt felületek fertőtle­nítése elsősorban rengeteg időt igényel, arról már nem is beszélve, hogy olyan fertőtlenítőszereket kell használni melyek közül elég sok igen erősen roncsolja a kezelt felületet, vagy ami még fontosabb lehet, azok bőrét és egész­ségét, akik érintkezésbe kerülnek vele. Számtalan olyan helyet és tárgyat, használati eszközt felsorolhatnánk ahol ez súlyos problémát jelenthet.

A TEPEDE Hungária Kft. – bár elsődleges szakterülete a digitális széles formátumú nyomtatók és alapanyagok piaca – most mégis egy olyan megoldással áll ügyfelei szolgálatára, amely megvédhet minket a láthatatlan kórokozóktól, baktériumoktól és vírusoktól. Ez nem más, mint a TouchShield fólia.

MI AZ A TOUCHSHIELD?

A TouchShield egy olyan vízjelezett fólia, amely elpusz­títja a felületéhez érő baktériumok és vírusok 99%-át! Könnyen applikálható sokféle felületre, így 7/24 állan­dó védelmet nyújt azokon.

CERTIFIKÁLT A BAKTÉRIUMÉS VÍRUSÖLŐ KÉPESSÉGE?

Igen! Az ISO22196 és az ISO21702 szabványok alapján tesztelt és certifikált módon pusztítja el a felületéhez tapadó baktériumok és vírusok 99,99%-át.

MILYEN MÓDON FEJTI KI HATÁSÁT A FÓLIA?

A fóliát ezüst-ion bevonattal látják el, amely bevonat­nak természetes hatása, hogy a hozzáérő baktériumok és vírusok legtöbbje elpusztul.

MILYEN FELÜLETEKEN HASZNÁLHATÓAK A TOUCHSHIELD FÓLIÁK?

A PVC alapú fóliát asztalok, pultok, kapaszkodók, fogó­dzkodók, kilincsek és még sok más felület bevonására használhatjuk, míg a PET alapú fóliát az érintőkijelzők bevonására ajánljuk.

MILYEN ÉLETTARTAMMAL SZÁMOLHATUNK A TOUCHSHIELD ESETÉBEN?

Erre a kérdésre az egyik és legfontosabb válaszunk az, hogy a TouchShield antivírus/antibakteriális képessé­ge a teljes élettartama alatt megmarad, nem múlik el, és nem csökken. Ugyanakkor a bevont felület fizikai igénybevételétől függően a fólia sérülhet, ezért szük­ségessé válhat a fólia cseréje a felületen. Vagyis a vé­delmi képessége sohasem múlik el, de a fólia várható élettartama minimum 6-12 hónap.

SZÜKSÉGESE TAKARÍTANI A TOUCHSHIELDDEL BEVONT FELÜLETET?

Fertőtlenítőszerekkel, alkohollal vagy egyéb savas, lú­gos tisztítószerekkel nem szabad hozzáérni a felülethez, mert ezek lemarhatják a speciális bevonatot a fóliáról. Amennyiben szükséges, egy száraz vagy tiszta vizes tex­tildarabbal törüljük le a felületet, több nem szükséges, hiszen a fólia a rákerült kórokozókat elpusztítja.

MIÉRT VÍZJELEZETT A FÓLIA?

Ha bevonunk egy felületet ezzel az anyaggal, és az nem látszik, akkor nem fogja tudni senki sem, hogy ez védett, biztonságos felület. Ugyanakkor, ha például olyan felü­leteket akarunk bevonni, ahol ez zavaró, vagy rontja az összképet, például egy nyomtatott dekorációt akarunk laminálni vele, a TouchShield rendelhető vízjel nélkül is.

A TEPEDE Hungária Kft. mint importőr és egyedüli forgalmazó Magyarországon, biztosítja a vásárlás le­hetőségét budapesti raktárkészletéről, így nem kell az egész tekercsben vagy folyóméterben is kapható anyagra heteket, hónapokat várni. A megrendelést követően két napon belül már be is vonhatja a kívánt felületet, legyen az a saját cégénél, az otthonában vagy a megrendelőjénél.

Óvja meg alkalmazottait, ügyfeleit, vendégeit!

Óvja meg vállalkozását!

tepede.hu

- Hirdetés -

Sign&Display