A sign készítés és nagyformátumú nyomtatás magazinja

Totális megújulás a Signdepotnál!

Újabb fejlődési ugrást hajtott végre a Signdepot Europe Kft. A jól ismert vállalatot 2008-ban alapították, az év során pedig folyamatosan bővült. Most itt az újabb mérföldkő!

A CÉG INDULÁSA, AZ ELSŐ ÉVEK

A Signdepot a kezdetekben Szabó Zsombor által egyéni vállalkozás formában jött létre 2005-ben és a családi házuk egyik szobájából indult. Igazi „garázscég” -ként tették meg az első lépéseket, mely mai napig motiváló tényező a cég életében. Főleg a Signdepot mai hátterét tekintve, mint élénk kont­raszt a múlt és jelen között. Kezdetben csak nyomta­tókellékekkel és szublimációs nyomtatási rendszerek értékesítésével foglalkozott, mely termékkörök évről évre bővültek. A Signdepot az utóbbi években már több mint 20 munkatárssal évente több mint 1Mrd éves forgalmat bonyolít. A célpiac mindig is a reklámipar volt és a termékkör bővülés az évek alatt infrastrukturális fejlődést is magával hozott. 2007- ben költözött a cég az első önálló telephelyére, mely egy 120 négyzetméteres vidéki ház volt, ahol négy fővel működtek. Sikeres üzletpolitikával a gazdasági válság alatt évente duplázódott a cég bevétele, és 2011-ben történt meg az első komolyabb fejlődési ugrás, amikor a Signdepot egy – azóta is működő – új építésű ipari csarnokba költözött.

A SIGNDEPOT TERMÉKEI

A cég a kezdetektől fogva elsősorban a reklámgrafi­kai és digitális nyomdák beszállítója volt, de kapcso­lódó üzletágként a lézerberendezésekkel is komoly hírnevet szerzett magának.

3 fő üzletágra bontható a Signdepot kínálata

  • Transzfernyomtatás
  • Digitális nyomtatás
  • Lézeres gravírozás és vágás

Az üzletágak számtalan berendezést, eszközt és kel­léket tartalmaznak, melyek nagy része a cég bemu­tatótermében is megtekinthető.

Úgy tűnik a negatív gazdasági változások – mint a COVID és a jelen inflációs évek – nem hatottak a cég fejlődésére, mert az utóbbi néhány év komoly tervezésére és fejlesztésére sikerült most 2024 tavaszán feltenni a pontot. A fő problémát a raktárkapacitás jelentette, de az arculatváltás is időszerűvé vált. A Signdepot előző arculati elemei a kisvállalkozások tipikus megoldásaként, a cégvezető által kerültek megtervezésre több mint 15 ével ezelőtt.

Ma már egy komoly vállalatnak szinte kötelező komolyabb arculatot létrehozni, így nem úszta meg a logó és az arculat sem a változtatást. Kicsit túlzott optimizmussal, de egyszerre mindent kellett megol­dani, mely komoly energiát és figyelmet igényelt a cég teljes személyzetétől! Totális megújulás történt mind a digitális, mind az infrastrukturális területeken, mely végre sikeresen bejeződött az utóbbi hetekben.

ÚJ TELEPHELYEK

Új raktárcsarnok. Az új külön álló raktárbázis nemcsak a személyes vásárlók kényelmét szolgálja a kialakított parkolóhelyekkel és az esztétikus környezettel, de a raktáros kollégák mindennapjait is megkönnyíti a mo­dern eszközökkel és gépekkel felszerelt raktárcsarnok.

Az új raktár segítségével a készlet kapacitás is növel­hető 2024-től. Az új raktárcsarnok csupán 100m-re található a meglévő telephelytől, mely mostantól már csak bemutatóteremként funkcionál.

Bemutatóterem megújulása. Az új raktárcsarnok mellett, a meglévő telephelyet is átalakították és bemutatótermeket alakítottak ki. Külön helyiségben foglalnak helyet a Signdepot transfer üzletág, a Sign­depot print and cut üzletág és külön a Signdepot laser üzletág termékei.

A tágas, exkluzív bemutatóterem egyedülálló módon kínál segítséget az ügyfeleknek a termékek vásárlás előtti kiválasztásában. A termékfelelős kollégák pedig szakmai támogatást nyújtanak és mindig optimális rendszert ajánlanak. A Signdepot hosszú távú terve alapján több országban jelen lesz.

Első állomásként 2023-ban Szlovéniában kezdte meg működését a Signdepot d.o.o által. A szlovén Signdepot rendelkezik bemutatóteremmel, valamint szlovén nyelvű digitális tartalmi háttérrel és két új szlovén értékesítő kollégával és 2023 debütált elő­ször a cég egy szlovén ipari kiállításon.

ÚJ, ÜZLETÁGAKRA BONTOTT WEBOLDALAK

Az utóbbi években olyan mértékben bővültek a termékkörök, hogy az átláthatóág érdekében egy fontos döntést hoztak. Üzletágakra bontották szét meglévő termékcsoportjaikat. Ezentúl sokkal áttekinthetőbb, egyszerűbben kezelhető webáruhá­zakkal találkozhatnak ügyfeleik és az adott webáru­ház kizárólag csak az adott üzletág és célcsoport igényeinek megfelelő termékeket tartalmazza. Ez által az ügyfeleik relevánsabb tartalmat láthatnak a céges felületeiken.

Transfer üzletág: transfer.signdepot.eu
Print and Cut üzletág: print.signdepot.eu
Laser üzletág: laser.signdepot.eu

A 3 új weboldal mellett a céges Facebook felület is megváltozott. Az eddigi egy Facebook oldal is 3 új oldalra változott.

Signdepot transfer, Signdepot print és Signdepot laser. A weboldal koncepcióhoz hasonlóan a 3 új Facebook oldalon is csak az üzletághoz illő tartalma­kat osztanak meg, ezzel is elősegítve az üzletágban érdekelt ügyfeleknek kedvezve.

Transfer üzletág Facebook oldal: facebook.com/signdepot.europe.kft
Print and Cut üzletág Facebook oldal: facebook.com/SigndepotPrintAndCutHungary
Laser üzletág Facebook oldal: facebook.com/SigndepotLaser

ÚJ ARCULAT

A megújuláshoz arculati elemek is hozzá tartoznak, ezért nagykorúságukat új logóval és arculatváltással koronázták meg, mely friss, fiatalos vizuális megjele­nést kölcsönöz.

Nézd meg a megújulásról készült fenti videót!

- Hirdetés -

Sign&Display