A sign készítés és nagyformátumú nyomtatás magazinja

Tökéletes gépet azoknak, akik tökéletes munkát szeretnének

A tavalyi évben két új nyomtató-termékcsaláddal rukkolt elő a Roland, cikkünkben ezek közül a VersaUV LEC2- 330/640 tulajdonságait elemezzük. Annyit elöljáróban elárulhatunk, hogy rendkívül sokoldalú és páratlan nyom­tatási minőséget produkáló berendezésről van szó. Kifejezetten azoknak tervezte a japán vállalat, akik a tö­kéletességre törekednek munkájuk során. Szerencsére már elérhető Magyarországon is a Plotter Service Kft. jóvoltából.

EZ MÁR EGY MÁSIK DIMENZIÓ

Az UV-nyomtatást és vágást új dimenzióba helyezi a VersaUV LEC2-330/640. Páratlan UV-nyomtatási mi­nőséget produkál, pontosan visszaadja a színeket, integrált precíziós vágást és széleskörű nyomathor­dozó-kompatibilitást biztosít. Nézzük meg, hogy mely területeken alkot maradandót ez a berendezés.

A nyomtatás minősége. A Roland innovatív nyomta­tófejének köszönhetően a festékadagolás és szabályo­zás optimálisan zajlik. Másik fő komponens, hogy az új, hatékonyabb LED-lámpák az eddigieknél gyorsabban szárítják a festéket. Többek között e két összetevőnek köszönhetők a kiváló minőségű nyomatok. Az apró szövegek, az aprólékos kidolgozású mintázatok, a szí­nátmenetek, továbbá bármilyen részlet megjelenítését kiváló pontossággal teszi.

Komplexitás egy gépben. A LEC2-330/640 egy te­kercses berendezés, amely nyomtat, vág, kontúrvág, perforál, lakkoz, ám mindemellett speciális textúrájú UV-festék hatásokat is képes hozzáadni. Ehhez a gép­hez számos funkció társul.

Szoftver. Manapság már kiemelten fontos, hogy a nyomtatókat a lehető leghatékonyabban használhas­sák a gyártás folyamán. A szoftverek ezt hivatottak elérni. A VersaWorks 6 kiválóan vizsgázik a tesztek so­rán, elősegíti, hogy a felhasználók a lehető legtöbbet hozzák ki a gépükből, és maximalizálják a nyeresé­güket. A felület rendkívül könnyen kezelhető, s olyan funkciókkal rendelkezik, amelyek felgyorsíthatják a nyomtatást, segítik a színkezelést.

Anyagpluralitás. A japán gyártó gondolt arra is, hogy a nyomatokat minél többféle anyagra képes legyen felvinni a LEC2-330/640 berendezés. Az EUV5 festék használatával a médiapaletta legtöbb hordozójával kompatibilis, így például filmek, BOPP, PE, PET-fóliák, ablakfóliák, háttérvilágítású felületek, PVC, bannerek, és a sort még tovább lehetne folytatni.

AZ ÚJ JÖVŐ KEZDETE

A LEC2-330 vagy a 640-es sorszámú berendezés ki­fejezetten azoknak készült, akiknek fontos, hogy igé­nyes nyomatokat gyártsanak gyorsan. A termékcsalád számos anyagra képes kiváló minőségben nyomtatni. A gép komplexitásának köszönhetően pedig a mun­kafolyamatokat nem kell elválasztani egymástól, s precízen vágja a kívánt formákat. Ha a tökéletességet keresed, akkor megtaláltad! A VersaUV LEC2-330/640 megtalálható a Plotter Service Kft. termékkínálatában.

plotterservice.hu

- Hirdetés -

Sign&Display