A sign készítés és nagyformátumú nyomtatás magazinja

Tökéletes dobozok – igény szerint

Nyomtatás és magas minőségű csomagolóanyag gyártás a Keskeny Nyomdában

A Keskeny Nyomda filozófiája mit sem válto­zott az elmúlt 30 év során, mialatt a néhány főt foglalkoztató kis nyomdából Magyarország leg­nagyobb családi tulajdonban lévő nyomdája lett, több mint 320 munkatárssal és 12 500 m2-en mű­ködő európai szintű gépparkkal.

A töretlen fejlődés hátterében az állandó piaci változásoknak megfelelő tudatos beruházások állnak és annak felismerése, hogy az ügyfelek számára a legjobb minőség eléréséhez a tervezés fázisától, a késztermék elkészüléséig folyamato­san ellenőrzött gyártási folyamatok szükségesek. Az elmúlt évek befektetései leginkább a csoma­golóanyag gyártás technológiai fejlesztését szol­gálták, hogy a legmagasabb minőségben a legszé­lesebb választékot kínálhassuk ügyfeleinknek.

„A kezdetek óta napról napra arra törek­szünk, hogy minél többet tudjunk a szak­mánkról. Hisszük, hogy alázattal, kitartással, elhivatottsággal és kemény munkával min­dent meg tudunk adni, amire az ügyfeleink­nek szüksége van…

… Sőt, néha még annál egy picivel többet is”

Id. és Ifj. Keskeny Árpád

Szolgáltatási portfóliónkban megtalálhatóak a legváltozatosabb faltkarton dobozok, exkluzív ri­gid (merevfalú) díszdobozok, kasírozott hullám­karton díszdobozok és hullámkartonból készült postázó-csomagoló dobozok is.

Ezek közül kiemelnénk a Rigid dobozt, mely az elegancia és teherbírás megtestesítője, a minő­ségi csomagolás szinonímája.

Legfőbb jellemzői:

  • Kiválóan védi a termékeket, mert az oldalai teljesen merevek.
  • Exkluzív látványt nyújt a tökéletes élek és a sima felületek miatt.
  • Kiválóan alkalmas csúcsminőségű termékek, például csokoládék, ékszerek, parfümök, technikai készülékek és italok csomagolására.

Gyártása a legmodernebb és teljesen automata Emmeci és Kolbus típusú gépsorunkon törté­nik, mely különböző típusú és méretű minőségi díszdobozok készítésére alkalmas.

Választható konstrukció típusok:

  • Alj-tető doboz
  • Alj-tető nyakas doboz
  • Clamshell (egymásba záródó) doboz
  • Mágnessel záródó felnyitható díszdoboz
  • Lapra szerelhető díszdoboz
  • Fiókos díszdoboz

A dobozok külső megjelenéséhez bevonó anya­gok, papírok széles kínálatából választhatnak ügyfeleink.

A faltkarton gyártás hatékonyságának növelése érdekében, meglévő gépeink mellé egy új Bobst Masterfold dobozragasztógépet választottunk, mely a jelenleg elérhető legmodernebb techno­lógiával felszerelt, leginkább automatizált gép a piacon. Speciális és bonyolult konstrukciók, va­lamint nagyobb méretű dobozok ragasztásához is ideális. Teljesítménye elérheti akár a 100.000 darab dobozt óránként. Rövid beállítási idő, fo­tocellás ragasztás ellenőrző, egyedi kódfelisme­rő és komplex biztonsági rendszer segíti a mi­nőségi és gyors dobozgyártást, egyenletes magas minőséget és rövidebb átfutási időket biztosítva ügyfeleink számára.

Ezzel párhuzamosan az ofszet nyomógéppark fejlesztését is beütemeztük, hiszen a legaktuá­lisabb és leginnovatívabb eljárások alkalmazása nélkül nem maradhatnánk az élvonalban.

A nyomtatás és a különleges felületnemesítés ma már elválaszthatatlanok az egyedi és figye­lemfelkeltő termékek előállítása során. A nyom­tatásba beilleszthető Cold-foil (hideg ezüst fóli­ázás) technológiával felszerelt, UV lakkozásra alkalmas, B2 ívméretű gépünket, egy tovább fej­lesztett, kifejezetten a Keskeny Nyomda számá­ra készített, Európában egyedülálló Heidelberg Speedmaster XL106-7+LYY1+LXUV/VINFOIL B1 formátumú gépre cseréltük, amivel szintet léptünk a felületnemesítés területén.

Minden fejlesztés a sikerünk záloga, hiszen ügy­feleinknek gyorsabb, rugalmasabb és minősé­gibb szolgáltatást nyújthatunk, ami biztosíthatja elégedettségüket és elkötelezettségüket nyom­dánk iránt.

Nálunk a csomagolás tervezés-gyártás igazi csa­patmunka, mely az ügyfél igényeinek, elvárá­sainak maradéktalan kielégítését célozza meg. Legyen szó egyszerű szórólapról, mindennapi csomagolásról vagy luxus termékről, mi valóra váltjuk az álmokat. Ha olyan kívánsággal szem­besülünk, ami nem megoldható, megkeressük a legjobb megoldást, amivel hasonló vagy akár jobb eredményt érhetünk el.

Hisszük, hogy ez a teljesítmény az, amit ügyfele­ink leginkább értékelnek.

„Tervezzünk együtt, alkossunk együtt,
dolgozzunk együtt!”

Keskeny Nyomda

keskenynyomda.hu

- Hirdetés -

Sign&Display