A sign készítés és nagyformátumú nyomtatás magazinja

Termelékenység és fenntarthatóság kompromisszumok nélkül

Ismerje meg a HP Latex R2000 hibrid nyomtatóit, melyeket arra terveztek, hogy kivételes nyomtatási eredményt biztosítsanak a merev és rugalmas nyomathordozók széles skáláján, miközben fenntarthatósági előnyöket kí­nálnak! Többé nem kell választani a hatékonyság és a környezettudatosság között, hiszen a HP Latex nyomtatók vízbázisú festékei kímélik a környezetet, a felhasználók egészségét, miközben a technológia ökológiai előnyei semmilyen módon nem veszélyeztetik a teljesítményt, a minőséget vagy az árat.

A COVID-19 arra kényszerítette a vállalkozásokat, hogy fejlődjenek és alkalmazkodjanak az új normákhoz. Az egyéb iparágak mellett a nyomdaipar is szemtanúja a hatalmas átalakulásnak, és az elmozdulásnak a fej­lett és fenntartható nyomtatási technológia irányába.

Az elmúlt időszak fejlesztéseinek köszönhetően a HP-t 2020-ban besorolták a 100 leginkább fenntartható vállalat közé, és évről évre több más fenntarthatósági díjat is elnyert. Az innocávióknak köszönhetően a HP Latex R2000 nyomtató vízbázisú festéke alternatívát kínál az Eco-Solvent, Solvent, és UV technológiákkal szemben, biztonságosabb a kezelők, a munkaterület és a környezet számára is. A szagtalan latex nyomatok ideálisak beltéri használatra iskolákban, kórházakban, irodákban is, később pedig biztonságosan újrahaszno­síthatók, nem veszélyesek a hulladékkezelés során.

Az ENERGY STAR® és Greenguard Gold környezet­védelmi tanúsítványok garantálják a minőséget és a fenntarthatóságot.

A LATEX NYOMTATÁSI TECHNOLÓGIA ÚJ GENERÁCIÓJA MAGASRA TESZI A MÉRCÉT

A HP Latex R2000 nemcsak a hagyományos reklám­dekorációs applikációkat képes előállítani, hanem szá­mos új megoldást is kínál a táblás és tekercses anya­gok nyomtatásához, amelyek az Ön vállalkozását is új bevételi forrásokhoz juttathatja.

Érjen el lenyűgöző hatást a legfehérebb fehér HP la­tex festékekkel, és használja ki a technológia előnyeit! A HP R2000 fényes, nagy opacitású, fedő fehér nyo­matot állít elő átlátszó és színes hordozókon, ame­lyek ellenállnak a sárgulásnak az idő múlásával is. A tökéletes fehér nyomatok elérése még soha nem volt ilyen hatékony: az automatizált karbantartás és visszakeringetés csökkenti a kézi tisztítás gyakorisá­gát. Az UV nyomtatás esetében a fehér festék haszná­lata számos kihívással jár, beleértve a karbantartást, a tisztítást és az eltömődést. A HP R2000 használatá­val mindezeket elfelejtheti – nincs több kézi beavatko­zás és festékpazarlás. Tökéletes nyomatminőség, élénk színek a tekercses és táblás anyagokon is – ez az, ami megkülönböz­teti a HP Latex R2000 nyomtatót a versenytársaitól! Tegyen szert előnyre az új anyagok használatával: legyen szó fáról, hullámkartonról, méhsejtes leme­zekről, alu-kompozitról, üvegről, kerámiáról vagy ak­rilról, a nyomat egyformán megőrzi a fényességét és tartósságát. A maximális táblaméret akár 2489×3050 mm is lehet.

A tekercses nyomtatások a roll to roll funkciónak kö­szönhetően lesznek még egyszerűbbek – 2490 mm tekercsszélességig bármilyen latex nyomtatásra alkal­mas tekercses alapanyag befűzhető.

A kasírozást elfelejtheti, hiszen ezentúl ugyanazt a nyo­matminőséget fogja kapni minden merev és rugalmas felületen – ez hatalmas előny a reklámkampányok, promóciók esetében.

 

HP Latex R2000 hibrid nyomtató magában hordozza a Latex technológia összes előnyét, ugyanazokkal a hasznos funkciókkal bír, mint a gyártó korábbi széles­formátumú nyomtatói: a nyomtatott grafikák laminá­lás nélkül is tartósak, ellenállnak a karcolásoknak is.

Az overcoat fedőréteg használata ki/be kapcsolható: olyan nyomatok esetében, amit feltétlenül laminálni kell, az overcoat kikapcsolásával költséget takaríthat meg.

A HP Latex R 2000 használatával maximálisra növelhe­ti termelési idejét a csúcsidőszakokban is. A nagyobb táblák folyamatos betöltésével megnövelheti terme­lékenységét, míg az 5 literes HP Latex festéktartályok csökkentik a működési költségeket.

A HP Latex R 2000 kiváló képminőséget biztosít: beltéri (6 passzos) nyomtatási módban 43 m²/óra (14 tábla/ óra) termelési sebességre képes, kültéri (3 passzos) nyomtatási módban 86 m²/óra (28 tábla/óra) maximá­lis nyomtatási sebességet kínál. A nyomtatás végezté­vel azonnal száraz, további feldolgozásra kész nyoma­tokat kapunk.

A HP R 2000 megadja a lehetőséget a nyomdai szol­gáltatók számára, hogy tovább bővítsék kapacitásukat egyedi, kis szériás csomagolási termékek, POP hullám­karton displayek, és nyomtatott thermoformált anya­gok gyártásával, amelyben kihasználhatják a részlet­gazdag nyomtatást- a gyártott termékeknek csak a felhasználó képzelete szab határt, a technológia nem.

A Fortuna Digital Kft a HP hivatalos magyarországi disztribútora, kínálatunkban a nyomtató, továbbfel­dolgozó berendezések mellett kellékanyagok, szoftve­rek és széles körű alapanyag szortiment áll rendelke­zésre. Bíztosítva partnereink számára a teljes iparági lefedettséget legyen szó gépekről vagy alapanyagokról. Forduljon hozzánk bizalommal!

Nádai Zsolt,

Budapest – Nyugat-Magyarország
+3670 630 0281
zsolt.nadai@fortuna-digital.com

Kéri Péter,
Budapest – Kelet Magyarország
+3670 677 0854
peter.keri@fortuna-digital.com

- Hirdetés -

Sign&Display