A sign készítés és nagyformátumú nyomtatás magazinja

Teljeskörű kínálat a textilnyomtatás területén – Bővül a Sericol portfóliója

A közelmúltban kötött textilnyomtatási megoldások­ra vonatkozó disztribúciós megállapodást a Sericol a világ egyik vezető nyomtató gyártójával, a Mimaki­val. A forgalmazó termékkínálata az együttműködés révén tovább bővült, ugyanis immár a szublimációs technológiában is képesek megoldást nyújtani.

„Az elmúlt időszak rendkívül mozgalmas volt számunk­ra, ugyanis két új márka forgalmazását kezdtük meg” – mondja Dragisa Mickoski, a Sericol Hungary ügyve­zető igazgatója. „Az új partnereinkkel való együttmű­ködésünk célja, hogy minél szélesebb körű megoldást nyújthassunk a textilnyomtatás területén. Jelenleg tréningeken vesz részt a csapatunk a technológiák alapos ismerete érdekében.”

REGIONÁLIS FORGALMAZÁS

A Symbol Group 1992 óta tevékenykedik a digitális nyomtatáshoz szükséges alapanyagok és gépek forgal­mazása, valamint szita- és flexónyomtatás területén. A cégcsoporthoz horvát, magyar, szerb és szlovén vállalatok tartoznak.

„A Mimaki textilnyomtatók forgalmazását több ország­ban is megkezdjük, ahol jelen vagyunk. Horvátország­ban, Magyarországon és Szlovéniában fogjuk ezeket a megoldásokat kínálni. Úgy gondoljuk, hogy a rendel­kezésünkre álló szaktudás és tapasztalat révén sikeres együttműködést folytathatunk a Mimakival ezen országokban, hiszen a textilnyomtatásban komoly ismerettel rendelkezünk” – hangsúlyozza a szakember, és hozzáteszi: „Régóta tervezzük a portfóliónk bővíté­sét szublimációs technológiával, viszont számunkra az a legfontosabb, hogy magas minőséget képviseljen az adott megoldás, ezért kizárólag olyan márkával kívántunk együttműködni, amely alátámasztja a törek­véseinket.”

AMBICIÓZUS TERVEK A JÖVŐRE NÉZVE

A cégcsoporthoz tartozó vállalatok komoly sikereket értek el a különböző területhez tartozó gépek és alapanyagok értékesítése területén. A berendezések forgalmazása mellett kiemelkedő szerviz- és karban­tartó szolgáltatást nyújtanak, amely elősegíti, hogy a partnereik folyamatosan dolgozhassanak gépeikkel.

„Az első periódusban sokat kell dolgoznunk, hiszen a szublimációs technológia különbözik az általunk eddig képviselt megoldásoktól. A cégcsoportunkhoz tartozó szakemberek rendkívül motiváltak egy új eljárás meg­ismerésében, ezért a jövőbeni sikereink jó alapokon nyugszanak. A textilnyomtatási piacon azt látjuk, hogy rengeteg partnerünk szereti a szublimációs technológi­át, s bővíteni kívánja eszközparkját a teljes szolgáltatás­nyújtás érdekében.”

Sericol Hungary Kft.

- Hirdetés -

Sign&Display