A sign készítés és nagyformátumú nyomtatás magazinja

Te is kíváncsi vagy, hogyan nyomtatható meg egy csavarhúzó? Mutatjuk!

A tavasz beköszöntével visszatér a vágy, hogy végre nekilássunk azoknak a barkácsprojekteknek, amelyeket oly sokáig halogattunk. Most minden eddiginél többet foglalkozunk nap mint nap a legkülönfélébb formájú és méretű szerszámokkal.

A Comec Italia már évtizedek óta támogatja a világ vezető vállalatait a szerszámok létrehozásában a tamponnyomó gépeivel: a csavarhúzók egyszerű fogantyúitól kezdve a csavarkulcsok, fogók, ollók, mérőszerszámok, pengék, fémfűrészek, csiszolókorongok, sőt még az olyan eszközök burkolatai is, mint a fúvókák, nagynyomású alátétek, láncfűrészek stb.

A tamponnyomásnak köszönhetően mindezek a tárgyak személyre szabhatók logókkal, feliratokkal, leírásokkal, különböző színekben, akár nem sík felületeken és a darab különböző pontjain is. A Comec Italia gépei teljes egészében Olaszországban készülnek, a piacon elérhető legjobb anyagokból. Különböző igényeknek megfelelő modellek széles választéka áll rendelkezésre, és mindig az ügyfél számára egyedileg alakítható.

A csavarhúzónyélre nyomtatás a következő folyamatokból áll:
láng előkezelés, hogy előkészítsük a felületet a festék fogadására; két KP 04 tampongép, amely vízszintesen és egyszerre nyomtat a darab mindkét oldalára; egy KP 05 tampongép, amely ezt követően a darab felső részére nyomtat.

Mindkét tamponnyomó egység a Comec ipari felhasználásra szánt, PLC vezérelt, modelljei közül való. Kis méretének és vezérlésének köszönhetően egyszerűen a beépíthető automata gépsorokba. A KP04 különlegessége a 90°-ban, vízszintesbe forduló tamponfej, aminek köszönhetően síküveg, acéllemezek vagy egyéb nagyméretű termékek nyomtatását is lehetővé teszi. A KP05 a megszokott módon függőlegesen nyomtat így elérhető egy- és kétszínes verzióban is.”

Nézd meg videón, hogy készül a nyél három oldali nyomtatása egyetlen menetben!

Ha a szerszámgyártás területén dolgozol, kérd technikusaink segítségét, akik tanácsot adnak a Te munkádhoz legmegfelelőbb nyomtatási rendszer kiválasztásához!

CSH

- Hirdetés -

Sign&Display