A sign készítés és nagyformátumú nyomtatás magazinja

Tampon-mix Kft., avagy a hely, ahol mindent megtalál a tamponnyomáshoz

Cégünk, a Tampon-Mix Kft. 1996 óta áll vevői rendelkezésére a tamponnyomás technológiájában. Folyamatosan bővítjük portfóliónkat, hogy minden piaci igénynek meg tudjunk felelni.

A piacon lévő festékek közül a Rucoinx festékgyártó termékeit forgalmazzuk, amelyek sikeresen helytállnak a jelenkor által támasztott technikai, környezetvédel­mi és egészségvédelmi követelményeknek. A Rucoinx termékpalettája lenyűgöző alkalmazási lehetőségek széles skáláját tartalmazza, minden helyzethez. Min­dennapi tárgyak, például rugalmas csomagolások, műanyag fóliák és palackok, üvegek, címkék, kozme­tikumok, játékok, CD-k és sok egyéb termék különféle nyomtatási technológiával történő elkészítéséhez állí­tanak elő különböző festékeket.

Kínálatunkban megtalálhatók a nyomtatáshoz szüksé­ges klisék. Készítünk polimer vizes és alkoholos bázisú, kerámia-, fém- és tömbkliséket. Egyedi grafikák készí­tését is vállaljuk. Kliséjét a grafika elfogadásától számí­tott 1-3 munkanapon belül nálunk átveheti.

Az általunk készített és forgalmazott tamponok külön­böző keménységben (akár egyedi igények szerint) több mint 500 féle alakban és méretben minden nyomtatá­si igényt kielégítenek. Elkészítésük a modern gyártási folyamatnak köszönhetően gyors, így a megrendelé­sek kiszolgálása rövid határidővel történik.

A jelenkorban elterjedt zárt rendszerű tamponozó gé­pek festéklehúzó gyűrűit mind fém-, mind kerámiaki­vitelben forgalmazzuk. A jelenleg a piacon lévő összes géptípushoz megtalálhatja nálunk a megfelelő lehúzó­gyűrűt.

Cégünk hivatalos viszonteladója a német Tampoprint által gyártott tamponnyomó gépeknek. A régmúltra visszatekintő gyártási tapasztalat a záloga a magas mi­nőségű, minden igényt kielégítő gépek készítésének. Az általunk forgalmazott gépek az ipar minden terüle­tén megállják a helyüket, legyen szó standard gépről vagy komplett automatizációról. A német mérnökök segítségével egyedi technológiák tervezésében és kivi­telezésében is állunk rendelkezésére jelenlegi és jövő­beni ügyfeleinknek. A gépek folyamatosan fejlesztve megfelelnek a modernkori ergonómiai és biztonság­technikai elvárásoknak és egyedi igényeknek. Az ala­csony ciklusidő sem jelent kihívást, hiszen a gépek kö­zött megtalálható standard kivitelben olyan is, amely 6000 ciklus/óra teljesítményre is képes. Továbbá a termékrepertoárban van olyan berendezés is, amely az elektro-pneumatikus meghajtásnak köszönhetően nem igényel sűrítettlevegő-ellátást.

A Tampoprinttel együttműködve nemcsak gépet, ha­nem teljes technológia tervezését és kivitelezését tud­ juk megrendelőink számára biztosítani. A forgalmazott gépek javítását, felújítását is elvégezzük partnereink részére, illetve lehetőség nyílik gépbérlésre is.

Az évek során szerzett tapasztalatok alapján kidolgo­zott ismeretanyag segítségével vállaljuk a tamponozás területén dolgozók oktatását a folyamatok fejlesztése érdekében.

tampon-mix.hu

- Hirdetés -

Sign&Display