A sign készítés és nagyformátumú nyomtatás magazinja

Személyre szabott reklámok: ezek mozgatják a digital signage ipart

A 2024-es év az adatvezérelt technológiák éve lesz a digital signage területén – a Digital Signage Today egyik szerzője, Kevin Bierman szerint. Az adatokra alapozott stratégiák integrációja átalakítja a digital signage jövőjét, lehetővé téve a személyre szabott kampányok létrehozását.

Az információtúltengés korában a személyre szabás jelentősége növekszik, mivel a fogyasztók elvárják a márkáktól, hogy igazítsák kínálatukat az egyéni érdeklődéshez és preferenciákhoz. Az AI beépítése a digital signage technológiájába forradalmasítja, hogyan értik meg a márkák a fogyasztói viselkedést.

Az érintés nélküli digital signage technológiák, mint az új norma, kiemelkedően javítják az ügyfélélményt a kiskereskedelem és a gyorséttermek világában, különösen az érintés nélküli interfészek, gesztusvezérlések és hangparancsok révén.

A digital signage és az IoT integrációja forradalmasítja a márkák és fogyasztóik közötti interakciókat, különösen a kiskereskedelemben és a gyorséttermi iparban, lehetővé téve a márkák számára, hogy valós időben gyűjtsenek és osszanak meg adatokat, javítva ezzel kampányaik hatékonyságát.

A gépi tanuláson alapuló automatizálási eszközök beépítése lehetővé teszi a tartalom létrehozásának és kezelésének valós idejű egyszerűsítését, dinamikusabbá és kontextuálisan relevánsabbá téve a kijelzőket.

Sign&Display magazin

- Hirdetés -

Sign&Display