A sign készítés és nagyformátumú nyomtatás magazinja

Szélesítse látókörét!

A Canon bemutatta új Colorado 1630 tekercses UVgel nyomtatóját

A Canon 64” nyomtatási méretű, tekercses UVgel nyomtatócsaládjának legújabb tagjaként bemutatta új Colorado 1630 printerét, amely az UVgel technológia összes előnyét kínálja felhasználóinak – alacsonyabb be­fektetéssel. Ez a termelőeszköz a kisebb gyártási volumenek általi piaci fejlődés lehetőségét kínálja a sign and display és nyomdaipari gyártók számára.

Bővítse „roll-to-roll” kínálatát az UVgel technoló­gia egyedülálló, bizonyított előnyeivel a moduláris Colorado 1630 készülékben. A tartós, stabil, megbíz­ható Colorado 1630 alapmodellje okos választás a rugalmasságot kereső szolgáltatók számára. Az alap­rendszert igényeinek megfelelően konfigurálhatja, és később a gyártási mennyiségek növekedésével bővít­heti is – olyan moduláris opciókkal, mint az FLXfinish, a második alapanyag hordozótekercs és a könnyű két­oldalú nyomtatás.

A díjnyertes Colorado kiváló képminőséget biztosít 1800 dpi maximális felbontással, és kiváló terme­lékenységet kínál 111 m2/óra maximális nyomtatási sebességével, például kültéri bannerek és óriáspla­kátok nyomtatása esetén, de high quality nyomtatá­si módban is 29 m2/óra termelési sebességre képes. A nyomtatás végeztével azonnal száraz, szagmentes, tartós nyomatokat készít, szinte bármely tekercses alapanyagra történő nyomtatással. A Colorado 1630 a páratlan automatizálás lehetőségét kínálja, melynek köszönhetően olyan sok különféle termék gyártható, melyeknek valójában csak a felhasználó képzelete szab határt. Erősítse meg hírnevét előre gondolkodó nyomdai szolgáltatóként egy Colorado sorozatú, szé­les formátumú grafikus nyomtatóval, így magabizto­san fogadhatja el házon belül a legösszetettebb „roll-to-roll” nyomtatási feladatokat.

ÁTTÖRÉS A TERMELÉKENYSÉGBEN

Az egyedülálló UVgel technológia a kiváló minőséget, a nagy hatékonyságot, a rendkívüli sokoldalúságot, va­lamint az alacsony teljes tulajdonlási költséget egyet­len nyomtatóban kombinálja. Soha nem látott haté­konyság és gyors nyomtatási sebesség, valamint rövid száradási idő az azonnali utófeldolgozás érdekében.

FELÜGYELET NÉLKÜLI NYOMTATÁS

A Colorado sorozat a felügyelet nélküli nyomtatást és az egyszerű munkakezelést szem előtt tartva készült. A kezelők egy nap alatt többet nyomtathatnak, így elé­gedettebbek lehetnek a munkájukkal.

ALACSONY MŰKÖDÉSI KÖLTSÉGEK

Csökkentse üzemeltetési költségeit az alacsonyabb tintafelhasználásnak és energiafogyasztásnak, vala­mint a beépített nyomtatófej megbízhatóságának és a maximális üzemidőről gondoskodó alacsony karban­tartási igénynek köszönhetően.

KÖVETKEZETES MINŐSÉG

Állandó színminőség és precíz, éles pontok, nagyobb színtér, magas telítettség sötét színek esetén, valamint a bőrtónusok pontos visszaadása.

PÁRATLAN RUGALMASSÁG

Biztosítja egyszerre több munkafolyamat, valamint a nyomathordozók széles választékának kezelését, pél­dául a vékony és hőre érzékeny, akár 1625 mm széles alapanyagok nyomtathatóságát. Beltéri és kültéri al­kalmazásokhoz egyaránt ideális választás.

TELJESEN MODULÁRIS – A FELHASZNÁLÓ IGÉNYEIRE SZABVA ALAKÍTHATÓ

A Colorado 1630 moduláris kialakításának köszönhe­tően kezdeti beruházásként elindulhat az alapmodel­lel, majd igényeihez és vállalkozása fejlődési üteméhez mérten választhat számos különféle bővítési lehetőség közül, mint a matt nyomtatás, a kétoldalas nyomtatás és a második hordozótekercs. Bővítsen távolról és igény szerint, szervizlátogatás nélkül.

EGYETLEN NYOMTATÓ – KÉT BEVONAT

Örvendeztesse meg vásárlóit szembetűnő, fényes bannerekkel vagy kellően mély, matt borítású és ragyogó­an színes tapétákkal – mindezt egyetlen készülékkel kinyomtatva. Tintát és nyomathordozót sem kell cse­rélnie! Az opcionális FLXfinish modul egyedi LED szárí­tási technikát használ, melynek segítségével, nyomat­hordozótól függetlenül, hibátlan fényes és gyönyörű matt bevonatot képes biztosítani a nyomtatáshoz. Ez a technológia lehetővé teszi az olyan porózus anyagokra való nyomtatást, mint a fedőréteg nélküli papírok és soft signage anyagok, ezáltal kínálva további piaci le­hetőségeket felhasználói számára.

A Colorado 1630 már elérhető a Canon Hungária Kft. kínálatában!

További információ:
Lakos László
Category Manager
Large Format Graphics – PPP
Mobil: +3620 957 3052
E-mail: laszlo.lakos@canon.hu

- Hirdetés -

Sign&Display