A sign készítés és nagyformátumú nyomtatás magazinja

Szabadítsa fel piaci lehetőségeit a HP Latex applikációival

A HP Latex nyomtatási technológiája alapjaiban változtatta meg a signage, dekorációs és textilnyomtatást. A vízbázisú latex festékekkel ugyanis gyorsan készíthetők karcálló nyomatok, mindezt környezetbarát eljárás által. Nem csoda hát, hogy az utóbbi években a HP Latex nyomtatócsaládjában a folyamatos fejlesztéseknek köszönhetően már tulajdonképpen minden igényre megtalálható a megfelelő megoldás. A Fortuna Digital Kft. segít Önnek a megfelelő HP Latex termék kiválasztásában!

HP Latex R2000 sorozat – Új hibrid technológia a HP-től!

Fokozza táblás és tekercses nyomatainak minőségét vibráló színekkel és a legragyogóbb fehérrel!

Szeretné fokozni vállalkozása termelékenységét? Bővítené kínálatát úgy, hogy a hagyományos signage termékek mellett exkluzív csomagolóanyagokat is gyártana? A vadonatúj, forradalmi megoldásokat tartalmazó HP Latex R sorozat hibrid nyomtatóval bármilyen táblás vagy tekercses alapanyagra készíthetünk nyomatokat, csodálatos színekkel. És mindezt szagmentesen! Új nyomtatható alapanyagok és új lehetőségek kínálnak számunkra alkalmat arra, hogy kiemelkedjünk versenytársaink közül.

A sárgára fakuló fehér színek immár a múlt problémái, az ipari áttörésnek számító HP Latex fehér festékének köszönhetően. Az új HP Latex R-sorozat nyomtatóival átalakíthatja vállalkozását, miközben hozzáadott értéket kínál új megoldásaival, mint a fényes fehér nyomat olyan új felületeken, mint a fa és akril alapanyagok. Itt az ideje, hogy úgy nyomtasson fehéret, ahogy ezidáig sohasem.

A HP Latex táblás anyagokhoz kifejlesztett festéke az alábbi három öszszetevőt tartalmazza: HP Latex optimalizáló, szín (víz+pigment+latex), és a vadonatúj – karcmentességet biztosító fedőréteg. Az átlátszó optimalizáló azonnal fixálja a színt, a fedőréteg pedig gondoskodik a nyomat védelméről. A három folyadék egy menetben kerül nyomtatásra, így garantálva a gyors nyomtatás és a kiváló és tartós nyomatminőség kombinációját.

Sokoldalúbb nyomtatási lehetőségek a nagyobb termelékenység és több új üzleti lehetőség érdekében. Az új HP Latex R sorozat gépeivel maximálisra növelheti termelési idejét és a megrendelések csúcsidőszakában is képes teljesíteni azokat – mindezt anélkül, hogy kompromisszumot kellene kötnie a minőség terén. A HP Latex R sorozat gépeit proaktív figyelmeztetési és megelőző szerviz funkciókkal látták el.

Az új HP Latex R2000 nyomógépét térségünkben kizárólag a Fortuna Digitalnál próbálhatja ki!

HP Latex Print and Cut: Különálló készülékek = magasabb produktivitás?

Ha nyomtatásról és vágásról van szó, a HP a különálló nyomtató és vágógépek mellett teszi le a voksát. A cég filozófiája szerint a felhasználók nagyobb termelékenységet érhetnek el, ha a nyomtatási és vágási feladatokat két különálló készüléken végzik folyamatosan egyidőben. Általában az időnk nagy részét a különféle feladatok ellátásával töltjük – emailekre válaszolunk, felvesszük a telefont, megrendelőkkel találkozunk – így nagyon kevés időnk marad, amit a nyomtatónknál tudunk eltölteni. Nem számít, kicsi vagy nagy munkáról beszélünk, minden, ami a HP Latex nyomtatónkból kijön, már száraz és azonnal felhasználható, illetve minden ami a HP Cutter vágógépünkből kijön, pontosan került kivágásra. A HP megoldása lehetővé teszi mindenki számára, hogy több munkát végezzen el, kevesebb idő alatt. A két különálló gép használata által a felhasználók élvezhetik a nagyobb produktivitás előnyeit. A nyomtató és a vágógép egyaránt gyorsabb lesz, és a két külön gép lehetővé teszi, hogy nyomtassunk ás vágjunk – mindezt egyidőben. Mindez nagyobb gyártási kapacitást, több rugalmasságot és gyorsabb reakcióidőt kínál számunkra.

A HP a HP Latex print and cut megoldásait kínálja, amely tartalmazza a nyomtatót, a kontúrvágót és a RIP szoftvert. A csomag három különféle modellel érhető el: HP Latex 115, HP Latex 315 és HP Latex 335-el – attól függően, hogy kinek milyen vágási szélességre és nyomtatási sebességre van szüksége.

A HP Latex nyomtató és vágó megoldása további előnyöket kínál az integrált nyomtató/vágógépekkel szemben. Elsőként: a FlexiPRINT és CUT RIP szoftvert már tartalmazza a kezdőcsomag, amely lehetővé teszi a felhasználók számára, hogy a teljes munkafolyamatukat egyetlen szoftverről vezéreljék – beleértve a tervezést, a vágóvonalak kijelölését, a fájlok előkészítését és rippelését, további opciókkal együtt. Az új megoldás használja a HP vonalkód rendszerét, illetve OPOS – azaz optikai pozícionáló rendszerét egyaránt. Mindezek lehetővé teszik az automatizálást, a megbízhatóságot és a felügyelet nélküli termelést. Csak néhányat kiemelve az előnyök közül: nincs szükség számítógépes beavatkozásra a nyomtatási és vágási feladatok között, a munkafeladat hatékony felismerése, rugalmas gyártás, a feladatok elvesztése kisebb eséllyel fordul elő, biztosabb és pontosabb vágás, felügyelet nélküli vágási folyamat.

A HP Latex technológia használatának további előnye, hogy az olyan gyors határidős munkák, mint matricák gyártása során nem szükséges azok laminálása, köszönhetően a HP Latex karcálló festékeknek. Továbbá a HP Latex nyomatok azonnal szárazon kerülnek ki a nyomtatóból, tehát a felhasználóknak nem kell várniuk a nyomtatás utáni laminálás vagy vágás elvégzésére, amely nagyon sok időt takarít meg számukra.

A HP Print & Cut megoldása testhezálló megoldást jelent bárki számára, hiszen csomagban kínál nyomtató és vágógépet amellyel, a többi hasonló megoldáshoz képest, a felhasználó egyszerre nyomtathat és vághat.

Más gyártók gépeivel szemben a HP Print &Cut megoldásával egy időben nyomtathat és vághat, száradási idő nélkül, kiváló minőségben, laminálás elhagyásával. A HP Latex szériás gépekkel készült nyomatok, UV és karcállók, a nyomtatóból kivéve azonnal szárazok, és laminálni sem kell őket. Sosem volt még ilyen egyszerű és gazdaságos a munkafolyamat, hiszen a HP teljeskörű megoldást kínál a HP FlexiPrint and Cut, és a HP CutterControl szoftverrel, amelyet a gép mellé biztosítanak, így időt és pénz megspórolva a felhasználónak. Tehát aki ezt a megoldást választja a csomagban kap egy nyomtató gépet, egy vágó gépet, és egy olyan programot, amellyel minden eszközt kényelmesen és egyszerűen tud működtetni egyazon felületen.

A HP Latex Print and Cut megoldások előnyei:

– tényleges nyomtatási és vágási megoldás egy RIP szoftverrel (HP FlexiPrint&Cut)
– riccelés és teljes alapanyag átvágás
– USB és hálózati csatlakozás (LAN)
– automatikus vágógörbe készítés a HP FlexiPrint&Cut RIP-ben
– automatikus vonalkód generálás munkáról munkára
– vonalkód felismerés és regisztrációs jelek beolvasása
– elmenthető vágási beállítások
– Alapanyag felhasználás optimalizálás
– Tökéletes vágóplotter mechanika a selejtek csökkentéséhez
– Alacsony helyigény

A HP Latex Print and Cut megoldása az alábbi csomagokban érhető el:

– HP latex 315 + HP Latex 54 Cutter (137/140cm)
– HP Latex 335 + HP Latex 64 Cutter (162 cm)
– A rendszer működés közben is megtekinthető a Fortuna Digital Kft. telephelyén a 1044 Budapest, Almakerék utca 6. szám alatt.

A HP Latex Print and Cut technológia megfelelő megoldás jármű- kirakat, vagy póló dekorációk, padlógrafikák és falmatricák gyártására egyaránt.

Ha Ön szeretné élőben megtekinteni bármelyik HP vagy egyéb Fortuna Digital által forgalmazott nyomdaipari terméket, egyeztessen időpontot az alábbi elérhetőségeken, ahol szakértő kollégáink mindenben szívesen segítenek!

FORTUNA DIGITAL Kft.
Almakerék utca 6., 1044 Budapest
Nádai Zsolt – értékesítési tanácsadó
Tel.: +36 1 249 1845
Mobil: +36 70 630 0281
E-mail: zsolt.nadai@fortuna-digital.com
E-mail: infohu@fortuna-digital.com
www.fortuna-digital.com

- Hirdetés -

Sign&Display