A sign készítés és nagyformátumú nyomtatás magazinja

swissQprint – túl az 1000 eladott nyomógépen

A swissQprint, a las vegas-i SGIA Expo-n is bemutatta új, 3. generációs nyomtatóit. Az új modellek még pontosabb és stabilabb nyomatminőséget garantálnak, mindezt az alkalmazások még szélesebb körében, egyszerűbb használattal és akár 370 m2/óra maximális nyomtatási sebességgel. Közben pedig üzembe helyezték a márka 1000. nyomdagépét is!

A swissQprint az idén október 18–20. között megrendezett las vegas-i SGIA Expo-t választotta arra, hogy az Egyesült Államok szakmai közönségének is bemutassa az idei berlini FESPA-n bemutatott, majd EDP díjjal is elismert harmadik generációs nyomtatóit. Az új termékgeneráció öt modellt tartalmaz: Nyala 3, Impala 3, Oryx 3 néven – a két kiemelkedő sebességű Nyala 3S és Impala 3S nyomtatókkal.

Új, nagy teljesítményű modellek
A Nyala 3S és Impala 3S modelleket kifejezetten kimagasló termelékenységre tervezték: a Nyala 3S akár 370 m2/ óra maximális sebességre képes, kifejezetten jó nyomatminőséggel párosulva. Kiváló minőségű POS termékek, displayek, plakátok, bannerek, backlit és hasonló, bonyolult anyagok az alapvető termékek, amelyeket ezekkel a nyomtatókkal gyárthatunk. A maximális termelési szinten viszont már készíthetünk olyan termékeket is, amelyeket nagyobb távolságból szemlélve használunk, mint óriásplakátok, bannerek, vagy épülethálók.

Továbbfejlesztett tekercses nyomtatási opció
A 3. generáció részeként a swissQprint bemutatta opcionálisan rendelhető tekercses nyomtatási opcióját. Az új tekercselő kisimítja az alapanyagot, mielőtt az a nyomtatófejhez ér, így megelőzve az anyag gyűrődését, amely akár a nyomtatófej károsodását is eredményezheti. Eközben pedig ugyanezen a tekercselőn karbon kefék szüntetik meg az alapanyag sztatikus töltöttségét, így gondoskodva a pontos festékcsepp elhelyezésről.  A LED szárítással kombinálva, az új tekercses opció tovább növeli a nyomtatható alapanyagok körét, a hőérzékeny és finomabb alapanyagok egyszerű megmunkálásával. Egy további remek lehetőség a dupla tekercses opció, melynek használatával két anyagot nyomtathatunk meg egyidőben – egy csapásra duplára növelve termelékenységünket.  Az új készülékek egyaránt alkalmasak kisebb sign gyártók, nagyobb nyomdák, illetve ipari vállalkozások megfelelő minőségben történő kiszolgálására!

Üzembe helyezték az 1000. swissQprint nyomtatót!
A francia JPC Labo-nál idén májusban helyezték üzembe az 1000. swissQprint nyomógépet. A Nyala LED új lendületet adott a vállalkozásnak, jelentősen megnövelve termelékenységüket és kibővítve szolgáltatási palettájukat. A cég tulajdonosa Franck Dallefrate elmondta: „Régóta terveztem, hogy megveszem ezt a gépet, de ehhez meg kellett teremtenem a megfelelő feltételeket és át kellett strukturálnom a vállalkozás működését. Az új gép üzembehelyezése egy nap alatt megtörtént és másnap már termeltünk is vele. A Nyala LED pedig egy nap alatt elvégzi azt a munkát, amihez egy egész hétre volt szükségünk a régi síkágyas nyomtatónkkal. Más gyártók három különböző nyomtatót akartak eladni nekem – amely feladatok összességét a Nyala LED egyedül képes megvalósítani. Mióta megvásároltuk ezt a gépet, a kínálatunk sokkal szélesebb lett, mint azelőtt!”

- Hirdetés -

Sign&Display