A sign készítés és nagyformátumú nyomtatás magazinja

swissQprint: magyarországi értékesítési és szerviz képviselet

Csúcsminőségű szélesformátumú moduláris nyomtatórendszerek Svájcból magyarországi értékesítési és szerviz képviselettel!

A 2007-ben alapított swissQprint neve mára egyet jelent a kimagasló precizitással, a robosztus, moduláris felépítéssel. A swissQprint prémium minőségű nyomdagépeit jelenleg is svájci gyárában fejleszti és szereli össze, hiszen kizárólag így tudja garantálni magas szintű innovációs fejlesztéseinek kiegyensúlyozott színvonalát, amely mára a márka ismertetőjegyévé vált.

Örömmel jelentjük be: a swissQprint nyomdagépei mostantól magyarországi értékesítési és szerviz képviselettel is elérhetők!

A swissQprint svájci (Kriessern) székhellyel működő független részvénytársaság. A cég felsőkategóriás digitális szélesformátumú nyomtatók fejlesztésére és gyártására specializálódott. Nagy szakmai tapasztalata és specializált fejlesztési területe teszik a gyártót a digitális nyomtatási technológia innovációs motorjává.

Grafikai vállalkozások és ipari gyártók egyaránt a swissQprint nyomdagépeit választják remek tervezésű, praktikus megoldásaik miatt, amelyek valódi versenyelőnyöket kínálnak széles körű alkalmazásuk, és jövőbe tekintő kialakításuk miatt. Minőségi sztenderdjeinket és értékrendszerünket a márka svájci gyökerei határozzák meg.

A márka legfontosabb jellemzői:

  • Kivételes pontosság
  • Kiemelkedő teljesítmény
  • Mintaszerű szolgáltatás
  • Rendkívüli megbízhatóság

Globális szemléletmóddal működünk. A márka termékeit szakmailag mértékadó viszonteladói hálózaton keresztül értékesíti, amely cégekkel bizalmon és egészséges ambíciókon alapuló, kölcsönös partneri kapcsolatot ápol.

Munkavállalóink tevékenységük folytán folyamatosan fejlesztik magukat, miközben fenntartják motivációjukat és innovatív erejüket. Munkájukat lelkesedéssel és egyéni felelősségvállalással végzik.

Cégünk a kölcsönös tiszteleten alapuló nyílt, közvetlen kommunikáció híve. Gyors döntéshozatali folyamataink tesznek minket valóban hatékony csapattá.

Társadalmi felelősségvállalásunk megnyilvánul a régiónk fontos munkahelyteremtő szerepvállalásában, illetve a fiatal tehetséges munkaerő támogatásában.

Szintén kiemelt figyelmet fordítunk az általunk gyártott termékek és üzleti tevékenységünk környezettel való egyensúlyára.

Ön is szeretne részesülni a swissQprint nyomdagépei által kínált versenyelőnyökből?

Keresse kollégánkat az alábbi elérhetőségeken:
Barna Péter, a +36 30 335 50 85 telefonszámon
és a sales@swissqprint.hu email címen!

Készséggel állunk rendelkezésére!
www.swissqprint.hu

- Hirdetés -

Sign&Display