A sign készítés és nagyformátumú nyomtatás magazinja

swissQprint a budapesti SignExpo-n

Érdemes lesz ellátogatniuk az érdeklődőknek a SignExpo A20 jel­zésű standjára, ahol megismerkedhetnek a swissQprint sokoldalú alkalmazásaival és kiváló minőségével! A májusi müncheni Fespa-ra pedig újabb nagy dobással készül a svájci gyártó: bemutatják ugyanis legújabb fejlesztésű, tekercses nyomtatójukat. Az új nyo­mógép érdekes új eleme lesz a márka portfóliójának, amely ezidáig kiemelkedő minőségű síkágyas nyomtatóiról volt ismert.

Egy újabb óriási mérföldkő a lá­tóhatárunkon, – mondta Reto Eicher a swissQprint ügyveze­tő igazgatója, amikor bejelentette: a swissQprint a 2019-es Fespa kiállításon mutatja be egyedi funkciókkal ellátott tekercses nyomtatóját. „Az új nyomta­tóval legfőbb célunk, hogy megfelel­jünk az aktuális iparági trendeknek, és hatékony termelő eszközt adjunk part­nereink kezébe.” – tette hozzá Eicher.

Az új nyomtató technikai specifikáci­óit annak bemutatásával egyidőben a májusi Fespa-n teszik majd köz­zé. Ami azonban már most bizonyos: az UV tekercses nyomtató az egyedi „Karibu” nevet viseli majd, és megfe­lelően egészíti ki a jelenlegi síkágyas swissQprint termékportfóliót. Az új nyomtató kiválóan alkalmas lesz az olyan nyomdai vállalkozások számá­ra, amelyek az optimális rendelés ki­szolgálásra törekszenek.

A swissQprint márka immár 11 éve egyet jelent a kiemelkedő minőségű síkágyas nyomtatókkal. A piac érté­keli ezen svájci termékek precizitását, megbízhatóságát és tartósságát, va­lamint az általuk készíthető appliká­ciók sokszínűségét. Mindezek alapján a Karibu-tól is nagyjából tökéletes pe­digrét várhatunk!

swissQprint a budapesti SignExpo kiállításon!

A magyar nyomdai szolgáltatók szá­mára kiváló lehetőséget kínál majd az idei SignExpo, hiszen az A20 standon termékminták által ismer­kedhetnek meg a swissQprint sok­oldalú alkalmazási lehetőségeivel, illetve az általuk gyártható kiváló minőséggel. Érdemes lesz beszél­getni a márka képviselőivel, hiszen a swissQprint nyomtatók ára csak első ránézésre tűnik túl magasnak. A nyomtatók moduláris felépítésűek, így elindulhatunk egy kisebb géppel majd vállalkozásunk növekedésé­vel azonos ütemben bővíthetjük gé­pünk kapacitását is, amely beruhá­zás így nem jelent túlságosan nagy befektetést! Látogasson el stan­dunkra és beszélgessünk egy kávé mellett terveiről! Biztosak vagyunk abban, hogy képesek leszünk vállal­kozása számára megfelelő megol­dást kínálni!

- Hirdetés -

Sign&Display