A sign készítés és nagyformátumú nyomtatás magazinja

swissQprint 3. generációs nyomtatók

Még pontosabb és megbízhatóbb nyomatminőség, további alkalmazási lehetőségek, felhasználóbarát működés és maximális termelékenység akár 370 m2/óra nyomtatási sebességgel, ezek voltak a legfontosabb beszédtémák a swissQprint FESPA standjánál idén, ahol a cég bemutatta LED tintasugaras nyomtatóinak legújabb generációját.

A swissQprint ismét gondoskodott meglepetésről az idei FESPA kiállításon, ahol bemutatták legújabb generációs készülékeik öt modelljét Nyala 3, Impala 3, Oryx 3 néven – a két kiemelkedő sebességű Nyala 3S és Impala 3S nyomtatóval kiegészülve. Az új modellek mindegyike tartalmazza a leghasznosabb kiegészítő funkciókat, illetve a tekercses nyomtatási opciót is. Rudolf Gasparovic, a Spandex képviseletében elmondta: „A mechanikus fejlesztések teszik ezeket az új készülékeket még stabilabbá és megbízha
tóbbá elődjeiknél.” Mindaz a tökéletesség, amely ezidáig ezeket a svájci termékeket jellemezte, most újabb szintre került. A nyomtatófej kocsit például teljesen újratervezték. Az új vezérlőrendszer pedig felhasználóbarát irányítást eredményez, például a vákuum hatás kifejtése során.

Új, nagy teljesítményű modellek

A Nyala 3S és Impala 3S modelleket kifejezetten kimagasló termelékenységre tervezték: a Nyala 3S akár 370 m2/óra maximális sebességre képes, kifejezetten jó nyomatminőség
gel párosulva. Az új modellek okosan kombinálják a nyomatminőséget a sebességgel. Kiváló minőségű POS termékek, displayek, plakátok, bannerek, backlit és hasonló, bonyolult anyagok az alapvető termékek, amelyeket ezekkel a nyomtatókkal gyárthatunk. A maximális termelési szinten viszont már készíthetünk olyan termékeket is, amelyeket nagyobb távolságból szemlélve használunk, mint óriásplakátok, bannerek, vagy épülethálók.

Továbbfejlesztett tekercses nyomtatási opció

A swissQprint a 3-as generáció részeként bemutatta opcionálisan rendelhető tekercses nyomtatási opcióját. Az új tekercselő kisimítja az alapanyagot, mielőtt az a nyomtatófejhez ér, így megelőzve az anyag gyűrődését, amely akár a nyomtatófej károsodását is eredményezheti. Eközben pedig ugyanezen a tekercselőn karbon kefék szüntetik meg az alapanyag sztatikus töltöttségét, így gondoskodva a pontos festékcsepp elhelyezésről. A LED szárítással kombinálva, az új tekercses opció tovább növeli a nyomtatható alapanyagok körét, a hőérzékeny és finomabb alapanyagok egyszerű megmunkálásával. Egy további remek lehetőség a dupla tekercses opció, melynek használatával két anyagot nyomtathatunk meg egyidőben – egy csapásra duplára növelve termelékenységünket.
Az új készülékek egyaránt alkalmasak kisebb sign gyártók, nagyobb nyomdák, illetve ipari vállalkozások megfelelő minőségben történő kiszolgálására!

EDP Díj a Nyala LED nyomtatónak!

Több mint 120 terméket neveztek az idei EDP Díjra. A Nyala LED nyomdagép teljesen meggyőzte a zsűrit, így a „Síkágyas/Hibrid nyomtatók, 250 m2/óra teljesítményig” kategóriában ennek a készüléknek ítélték az idei EDP Díjat!

Sign

- Hirdetés -

Sign&Display