A sign készítés és nagyformátumú nyomtatás magazinja

Speciális fólia az igényes irodai megjelenésért

Az irodai magánélet kényes kérdés, ezért az AgencyUK felkérte a Minuteman Press Bath nyomdai szolgáltatót, hogy telepítsen speciális fóliát egy bristoli tárgyalóterem ablakaira és ajtóira. Ezt most áprilisban a Drytac SpotOn Clear monomer PVC-fóliával tette meg, amelyet egy privát árnyékolóval is kiegészítettek – írja bejegyzésében a Drytac.

Az AgencyUK olyan megoldást keresett a Minuteman Press Bath-nál, amely az egyik tárgyalótermében növelné a magánszférát anélkül, hogy az általános fényerőt befolyásolná.

Az AgencyUK egy integrált márkakommunikációs ügynökség, amely több ügyféllel dolgozik együtt számos kampányon, így a tárgyalótermek biztonsága prioritás a számára. Az elmúlt években olyan ismert márkákkal dolgozott együtt, mint a Chewits, a Wiltshire Farm Foods és a Chang.

A Minuteman Press Bath 2018 óta dolgozik a Drytac termékeken, így több alternatívát is képes volt kínálni az őket felkereső Agency UK-nek, mielőtt a Drytac SpotOn Clear matt termék mellett döntött, amelyet a Drytac jóváhagyott forgalmazóján, az Antalison keresztül vásárolt.

„A múltban már néhányszor használtuk a Drytac SpotOn Clear mattot a mázolás alternatívájaként, de ez volt az első nagy felületen történő telepítés” – mondta Kieran Blacknall, a Minuteman Press Bath üzemeltetési vezetője. „A fólia versenyképes termék, és a „pontmintás” ragasztó azt jelenti, hogy gyorsan és a hagyományos vagy opálos fóliák költségének töredékéért tudjuk felszerelni. A SpotOn eltávolíthatósága is egyszerű azon ügyfelek számára, akik a jövőben esetleg változtatni szeretnének az üvegen.”

A Drytac SpotOn Clear kiváló mattító hatása miatt a Minuteman Press Bath munkatársainak nem kellett nyomtatást sem végezniük, hanem egyszerűen csak közvetlenül az üvegre kellett felhordaniuk a fóliát, ezzel megteremtve a magánszféra jellegét anélkül, hogy elzárná a tárgyalóterembe érkező fényt.

„Az AgencyUK elégedett volt az üzlettel” – mondta Kieran. „Pontosan az volt a céljuk, hogy a tárgyalóterem elsötétítése nélkül biztosítsuk a privát szférát munkatársaiknak és ügyfeleiknek. Ennél jobban nem is sikerülhetett volna. A Drytac termékek minősége és teljesítménye mindig meglep minket. Örülök, hogy itt, az Egyesült Királyságban gyártják őket.”

A magánszféra gyakran hiányzik a mai munkahelyekről. A Drytac termékek rávilágítanak arra, hogy ez orvosolható probléma. Egy költséghatékony alternatívát kínál a privát zóna megteremtésére, amely előnyös hatással lehet akár az ügyfelek, akár a munkatársak számára.

Némethi Botond, Sign&Display magazin

- Hirdetés -

Sign&Display