A sign készítés és nagyformátumú nyomtatás magazinja

Sokoldalú választék minden termelési igényre

UV és oldószeres nyomtató-vágógépek, síkágyas és tárgynyom­tatók bemutatójával várta partnereit a Nyomdaker. Egy remek meglepetéssel is szolgál azok számára, akik a JV300-160 Plus és CJV300-160 Plus gépek valamelyikét tervezik megvásárolni.

Célirányos beszélgetések, kizáró­lag a nyílt napon érvényes ak­ciós árak, elérhető pályázati le­hetőségek és az ügyfelek termelési kérdéseire választ adó folyamatos próbanyomtatás várta az érdeklődő­ket, akik október 30-án ellátogattak a Nyomdaker által szervezett Mimaki nyílt napra. Mivel szervezett előadá­sok nem voltak, így előtérbe kerültek a kiállított nyomtatók!

Remek nyomatok éjjel és nappal! – Mimaki UCJV300-160

A négy layeres nyomtatás – példá­ul színes, fekete, fehér és újra színes nyomat nyomtatása megvalósítható az UCJV300-160-as modellekkel. Ez a megoldás olyan nyomtatási lehető­ségeket kínál, amelyek által layeres, különböző fényforrások hatására át­alakuló backlit nyomatokat készíthe­tünk. E lehetőség által a nyomdák va­lami különlegeset – egy olyan grafikát kínálhatnak megrendelőiknek, amely különféle képet, vagy színsémákat lát­tat, mindezt függően a grafikát meg­világító fényforrástól. Ezen egyedi le­hetőség által a grafikai tervezők és a nyomdák kiemelkedő hatású, prémi­um nyomatokat készíthetnek, magas profit mellett, mindezt alacsony üze­meltetési költségekkel, és rövidebb gyártási időkkel. A Mimaki UCJV300- 160 nyomtató 1610 mm maximális nyomtatási szélességével az alábbi előnyöket kínálja:

  1. A sign gyártás jövője a 4 layeres nyomtatás által
  2. Az UV technológia előnyei: – a nyo­matok azonnal feldolgozhatók, – az alapanyagok széles köre megmun­kálható
  3. Új fejlesztésű, környezetbarát UV festék (LUS-170)
  4. Termelékeny vágási funkciók
  5. Frissített RIP szoftver
    (RasterLink6Plus)

Mimaki JFX200-2513 – Kibővíti a nyomtatás lehetőségeit!

Kiváló termelékenységű nyomtató a Mimaki síkágyas UV LED nyomtató­családjának 2,5 x 1,3 m-es nyomtatá­si felületű tagja, a JFX200-2513, amely rendkívül gyors nyomtatási sebesség­re – akár 25 m2/h (12,5 m2/h egyidejű fehér nyomtatással) képes. A JFX200- 2513-al közvetlenül nyomtathatunk akár 50 mm vastagságú tárgyakra.

A JFX200-2513 legfontosabb előnyei:

– Mimaki Advance Pass rendszer csökkenti a csíkozást
– Mimaki festékcirkulációs technoló­gia a fehér festék pigmentlerakódása ellen
– Két rétegű nyomtatás – fehér fes­tékkel és színekkel az átlátszó felü­leteken
– Vákuum egység és RIP szoftver az árban

Gyártson értékesebb termékeket! – Mimaki UJF-3042MkII

Kiváló minőségű reklámajándé­kokat vagy testre szabott, egyedi tárgyakat, például telefontokokat szeretne gyártani – nagy árréssel? Erre a célra kiváló megoldás lehet a Mimaki UJF-3042MkII UV síkágyas nyomtatója az alábbi legfontosabb tulajdonságokkal:

– Közvetlen nyomtatás sík felületekre, akár 153 mm anyagvastagságig
– Gyári, utántöltő festékrendszer 250 ml-es kiszerelések
– Teljes burkolat megakadályozza védi a portól a nyomtatási felületet
– Választható LH-100 vagy LUS-120 tinta, mindegyik 9 színben ( C,M,Y,K mellett fehér, világos színek és pri­mer is)
– Kivételes nyomtatási minőség a Mimaki technológiai szabadalmainak köszönhetően
– Szünetmentes nyomtatásra alkalmas

CJV300-160 – Szélesformátumú tintasugaras nyomtató/vágógép – ezüst festékkel

A Mimaki legújabb fejlesztésű, nagy sebességű nyomtató-vágógép soro­zata. Nyomtatási sebessége kategó­riájában az egyik leggyorsabb. A spe­ciális eltolt nyomtatófej-elrendezés miatt az új CJV-k sokkal szélesebb sávok nyomtatására képesek, így akár 105,9 m2/óra nyomtatási sebesség is elérhető.

A Mimaki legújabb integrált nyomta­tó – vágógép sorozata sokoldalú fel­használási lehetőségeivel és élénk tintatípusaival (beleértve az új Silver, Orange és Light Black színeket is) egy magasabb szintű kreativitást kínál.

A CJV300 Integrált nyomtató-vágó gépek sokoldalú, gyors és költség­hatékony felhasználási lehetőséget biztosítanak matricák, címkék, POS eszközök, kiállítási és gépjármű de­korációk gyors és költséghatékony gyártásához.

A szünetmentes tinta ellátási rend­szer segítségével a hosszabb soroza­tokat is lehet felügyelet nélkül nyom­tatni. Amikor az egyik kazettából kifogy a festék a jelzőfény pirosra vált, a gép pedig automatikusan átvált a másik azonos színű kazettára.

Sign

- Hirdetés -

Sign&Display