A sign készítés és nagyformátumú nyomtatás magazinja

Sikeres együttműködés kezdete: Mimaki és Brett Martin

A Brett Martin vállalat örömmel jelentette be, hogy a nagy formátumú nyomtatóberendezéseket gyártó Mimaki Europe BV csatlakozott partnerprogramjához. A két cég már évek óta együtt dolgozik, melynek keretében a Brett Martin alapanyagot biztosít a Mimaki számára bemutatóközpontjaiban és kiállításokon egyaránt. A tavalyi évben már a webinárokon is közösen jelentek meg, az információ azért bír mégis hírértékkel, mert eddig nem volt formális kerete a két vállalat kapcsolatának.

A bejelentés a Brett Martin 3 milliméteres Foamalux Light sikeres nyomtatási tesztjét követően történt. A Mimaki JFX200-2513 EX nagy formátumú, síkágyas nyomtatón prezentálta az új eszközt, amelyet a Mimaki hollandiai bemutatóközpontjában végeztek. A vállalat ezen a helyszínen a Brett Martin Marpet-g FS hőre lágyuló lemezét is megismertette a nagyközönséggel, mellyel a hő által formázható festékek teljesítményét kívánja fokozni.

Mark Sollman, az EMEA termékmenedzsere ekképpen összegezte a két vállalat közötti szoros kapcsolatot:

„Az évek során gyakran használtunk Brett Martin-termékeket bemutatóközpontunkban és kiállításokon, amellyel bizonyítani tudjuk a tintáink és berendezéseink magas teljesítményét a potenciális ügyfeleinknek. Tisztában vagyunk azzal, hogy ezek az eszközök megbízható alapot képeznek, amely lehetővé teszi számunkra a berendezéseink hatékonyságának maximalizálását.”

A két vállalat együttműködése a Brett Martin partnerprogramjának a része. Az észak-ír műanyaggyártó szoros kooperációt folytat a neves nyomda- és vágógépgyártóval annak érdekében, hogy tesztelje és bemutassa termékportfóliójának kvalitásait.

Simona Firth, a Brett Martin termékmenedzsere hozzátette: „A partnerprogramunk központi szerepet játszik a termékstratégiánkban. Fontos számunkra, hogy olyan cégekkel dolgozzunk együtt, mint amilyen a Mimaki is, ahol tartjuk a kapcsolatot a termékeink alkalmazásával kapcsolatos kérdésekben, és bizonyíthatjuk a piacnak eszközeink kompatibilitását a rendelkezésre álló legnépszerűbb nagy formátumú nyomtató- és vágógépekkel.”

Némethi Botond, Sign&Display

- Hirdetés -

Sign&Display