A sign készítés és nagyformátumú nyomtatás magazinja

SignExpo – PPDexpo: Csomagolás optimalizálása okosan

A Prosystem Print Kft. számos gyártót képviselve főként a nyomda- és csomagolóipar számára kínál megoldásokat. A következő márkák forgalmazását végzik Magyarországon: BDT, FOCUS, GÄMMERLER, HANG, H+H, HIP-MITSU, HOHNER, HUGO BECK, HUMBOLDT, KOENIG&BAUER, KOHMANN, KOLBUS, LUNDBERGTECH, MBO, MECCANOTECNICA, PANOTEC, BAUMANNPERFECTA, PETRATTO, RENZ, ROTATEK és SCHMEDT. A SignExpo – PPDexpo kiállításon ifj. Schuck István és Mészáros István, a Prosystem Print Kft. ügyvezetői nyilatkoztak magazinunknak.

„A SignExpoPPDexpo kiállításra egy hajtogatógép-együttest hoztunk ki, amely a gyógyszeriparban használható a betegtájékoztatók hajtogatására. A gépkezelők számára megerőltető, hogy a kötegelt terméket folyamatosan a raklapra helyezzék. Ennek megoldására mutatjuk be robotizált megoldásunkat. Azt demonstráljuk a standunkon, hogy már nemcsak a nyomtatásban, hanem a kötészetben is egyre inkább elterjedt az automatizmus” – mondja ifj. Schuck István.

„Olyan termékekre fókuszálunk, amelyek megbízhatóak. Egyrészt ez azért fontos, mert a partnereink ezáltal elégedettebbek lesznek, másrészt pedig a szerviz oldalon kevesebb probléma adódik ezekkel a gépekkel. A korszerű berendezésekkel lehetővé válik a csomagolás optimalizálása, ami megjelenik a szállítás, takarékosság és biztonság terén is” – magyarázza Mészáros István.

A Prosystem filozófiájához tartozik, hogy azokat a megoldásokat, fejlesztéseket keresik külföldi rendezvényeken, amelyek magyar környezetben is implementálhatók. A jövőre vonatkozóan a csomagolóiparban olyan innovációkat kívánnak bemutatni, amelyek előremutatók a hazai vállalkozások számára.

A teljes interjú a fenti videóban tekinthető meg

Némethi Botond, Sign&Display magazin

- Hirdetés -

Sign&Display