A sign készítés és nagyformátumú nyomtatás magazinja

SignExpo: Minden egy helyen a reklámipar számára

A Digitmaster Kft. 2009 óta tevékenykedik a digitális nyomtatás világában, ideértve a szublimációs, DTF technológiákat, illetve a flex fóliákat, amelyekkel a gyártás egyszerűen és gyorsan elvégezhető. Az eljárások bemutatásához szükséges dekorációs, egyedi ajándéktárgyakat is forgalmaznak. Partner vállalatuk, a Tampon-Mix Kft. 1996 óta nyújt szolgáltatást a tampon- és szitanyomás területén. A német Tampoprint gépein felül ezen technológiákhoz a szükséges fogyó- és kellékanyagokat is biztosítják. A SignExpo – PPDexpo kiállításon Ferenczy-Király Fanni, a Digitmaster Kft. értékesítési vezetője és Ricz Tamás, a Tampon-Mix Kft. nemzetközi kiemelt partner kapcsolattartója nyilatkozott magazinunknak.

„Az idei évben először vesz részt a Tampon-Mix Kft. a SignExpo – PPDexpo kiállításon. A tamponnyomás technológiáját prezentáljuk a standunkon, s az ipar bármely területén installálható, akár még a reklámajándék szektorban is. A régi, hagyományos eljárással készült filmeknek csökken az elérhetősége, ezért olyan technológia bemutatását céloztuk meg, amellyel ezt a problémát képesek vagyunk kiküszöbölni, erre jelenleg a lézer a legalkalmasabb” – magyarázza Ricz Tamás.

„A szublimációs alapanyagok értékesítésével kezdte a működését a Digitmaster Kft., majd a későbbiekben megjelent a flex fólia, a tavalyi évben pedig a DTF technológia is megjelent a termékkínálatunkban. A SignExpo – PPDexpo kiállításon ezeket mutatjuk be a szakmai érdeklődőknek” – teszi hozzá Ferenczy-Király Fanni.

A két vállalat közös standján megtekinthettük a DM flex fóliát, amely DTF nyomtatáshoz alkalmazható. Óriási előnye a fóliának, hogy nemcsak műszálas, hanem pamut, illetve kevert szálas anyagokon is kiválóan használható. A szublimációs technológiával szemben a DTF esetében az alapanyagnak nem szükséges, hogy fehér legyen, hanem lehet akár színes is.

A teljes interjú a fenti videóban tekinthető meg.

Némethi Botond, Sign&Display magazin

- Hirdetés -

Sign&Display