A sign készítés és nagyformátumú nyomtatás magazinja

SignExpo: Bemutatkozik az Unimark!

Az idei évben is kiállítóként üdvözölhetjük az U.M. Kereskedelmi Kft-t, akik már több mint 30 éve vannak jelen a magyar piacon. Csák Leventét kérdeztük röviden, hogy mire számíthatunk idén a cégtől a SignExpón és mit üzen a látogatók számára!

Kérlek, mutasd be röviden a vállalkozásotokat!

Az U.M. Kereskedelmi Kft. több mint 30 éve van jelen a csomagolóiparban. Megbízható és szakmailag kiemelkedő színvonalú csapatunk minden nap arra törekszik, hogy cégünk a következő 30 évben is a szakma megkerülhetetlen szereplője maradjon.

Milyen újdonsággal jelentek meg a SignExpo kiállításon?

A 2022-es SIGNEXPO kiállításon a ZÜND digitális kivágógépek G3-as szériájának bemutatására fókuszálunk. Ez egy ipari termelésre készített, svájci, digitális kivágógép, mely multifunkcionális felépítésének köszönhetően több szerszámmal is ellátható (statikus kés, rezgő kés, marófej, lézerfej stb). Pontossága, gyorsasága és felhasználóbarát szoftvere révén a magyar piac egyik kedvenc márkájává vált, amit több mint 100 elégedett ügyfél is bizonyít.

Milyen trendek figyelhetők meg a saját szegmensetekben?

Az automatizálás fokozódik, ami egyre több manuális munkát vált ki.

A pandémia után milyen elvárásokkal vágtatok neki a SignExpónak?

Örömmel találkozunk személyesen is ügyfeleinkkel és a terület iránt érdeklődőkkel.

Mit üzentek a látogatóknak egy mondatban?

A jelen sikeres beruházásai biztosítják a jövő biztos bevételeit.

Regisztráljatok most díjmentesen a SignExpo és PPDexpo kiállításokra, hiszen 1 belépővel 2 kiállítást és közel 90 standot látogathatsz meg.

- Hirdetés -

Sign&Display