A sign készítés és nagyformátumú nyomtatás magazinja

SignExpo: Bemutatkozik az LFPcenter!

Mutasd be, kérlek, pár mondatban a vállalkozásotokat!

Az LFP center Kft. jelenlegi formájában immár 11 éve van jelen a hazai széles formátumú digitális nyomtatás piacán. Ezalatt több száz nyomtatórendszert telepítettünk és helyeztünk sikeresen üzembe. Magyarországon elsőként lettünk az EPSON Pro Graphic Specialist partnere, ami tavaly óta kibővült a japán gyártó síkágyas UV-LED nyomtatóinak disztribúciójával is. Mára a GRAPHTEC Image termékek hazai forgalmazását is ellátjuk. Mindezek mellett komplex rendszerszolgáltatást nyújtunk! Nálunk nem csupán egy dobozolt termelőeszközt vásárolhatnak meg ügyfeleink. Felmérjük igényeiket, és a leginkább optimális eszközrendszert kínáljuk számukra. Nyomtatót, vágóplottert, a megfelelő szoftvert és a szükséges alapanyagokat egyaránt megtalálják nálunk. Tanácsadással segítünk a termelési környezet kialakításában is, majd a telepítést, beüzemelést követően oktatást tartunk az új rendszer használatáról. A termelés során technikai és szerviztámogatást biztosítunk. Utómunkálatokhoz szükséges berendezések és kellékanyagok széles választéka is megtalálható nálunk, amelyek még szélesebb digitális nyomtatási és képalkotási szolgáltatások kialakítását biztosítják ügyfeleinknek.

Milyen újdonsággal jelentek meg a SignExpo kiállításon?

Az eddigi gyakorlattól eltérő, újszerű megközelítéssel várjuk meglévő és leendő partnereinket, ügyfeleinket. Az idei SignExpón az EPSON-nal és az S.P.S. Printing Solution Kft.-vel közös standon találnak majd meg bennünket látogatóink, ahol megismerhetik az általunk forgalmazott berendezéseket. Bemutatjuk, hogy milyen nyomtatási szolgáltatást nyújthatnak, milyen nyomtatott termékeket állíthatnak elő az általunk forgalmazott technológiákkal. Mindezt egy kötetlen beszélgetés keretében, amikor is egy kiváló kávé és néhány frissítő falat mellett látjuk vendégül látogatóinkat. Emellett az Expóval párhuzamosan egy úgynevezett „szatellit bemutatóval” is készülünk. A standunkra kilátogatókat saját transzferjáratunkkal visszük el budapesti bemutatótermünkbe, ahol megnézhetik az EPSON 2,5 m-es UV-LED táblanyomtatóját működés közben. A bemutatót követően visszaszállítjuk az érdeklődőket a kiállítás helyszínére.

Milyen trendek figyelhetők meg a saját szegmensetekben?

Azt tapasztaljuk, hogy a minket körülvevő gazdasági, geopolitikai folyamatok, események óvatosságra késztetik vásárlóinkat az új beruházások tekintetében. A már meglévő termelési rendszerek ellátásának biztosítása érdekében alapanyag-ellátó partnereinktől igyekszünk a lehető legtöbb terméket lekötni és raktárkészletünket bővíteni. Ezzel igyekszünk biztosítani  ügyfeleink számára a szolgáltatás biztonságát.

A pandémia után milyen elvárásokkal vágtatok neki a SignExpónak?

Az idei seregszemlére úgy készülünk, hogy megerősítjük és kibővítjük kapcsolatrendszerünket. A hangsúlyt most a kapcsolatépítésre, meglévő kapcsolataink erősítésére helyezzük.

Mit üzentek a látogatóknak egy mondatban?

Legyenek a vendégeink, látogassanak meg bennünket, és egy kötetlen beszélgetés keretében ismerjék meg rendszereinket, szolgáltatásainkat.

Gyertek el és ismerjétek meg az LFPcentert a SignExpo S11-es standján!
Ingyenes regisztrációért kattints:

- Hirdetés -

Sign&Display