A sign készítés és nagyformátumú nyomtatás magazinja

SignExpo: Bemutatkozik az Árazástechnika!

Mutasd be kérlek pár mondatban a vállalkozásotokat!

Az Árazástechnika egy dinamikusan fejlődő családi vállalkozás, folyamatosan bővítjük termék palettánkat hogy ügyfeleink igényeit maradéktalanul ki tudjuk szolgálni, tesszük ezt közel 20 év szakmai tapasztalattal és elhivatottsággal.
Termékeinkkel támogatjuk az árak kihelyezését és az információk stílusos megjelenítését üzletekben, bemutatótermekben, hivatalokban, üzemekben és gyárakban egyaránt. Helyi értékesítést támogató eszközöket forgalmazunk, melyekkel tájékoztathatjuk a vevőket a termékek tuljdonságairól, áráról. Kínálatunkban árazógépek, tekercsesnyomtatók, öntapadó címkék is találhatók, melyeket igény szerint megszemélyesítünk.

Milyen újdonsággal jelentek meg a SignExpo kiállításon

A DURABLE DURAFRAME® termék család mellett, ami egyre inkább ismertebbé és közkedveltebbé válik, bemutatunk egy üveg felületen is használható statikus keretet, vízálló tasakokat melyek kültéren is nagyon jól használhatóak és megóvják a benne lévő információs papírt az esőtől.
A tablettartó családunk kibővül a DURABLE VISIOCLIP-pel, ami megkönnyíti a digitális információ kihelyezést, tablettek és okos telefonok használatát különböző helyzetekben.
Bemutatjuk legújabb kézi árazógépeinket, melyek segítségével nagyon egyszerű és gyors a termékjelölés minden elektronikai eszköz használata nélkül: élelmiszeripar, alkatrészgyártás, gyógyszeripar és textilgyártás területén is fontos szerepe, helye van az árazógépeknek.

Milyen trendek figyelhetők meg a saját szegmensetekben?

A vevők egyre inkább odafigyelnek az igényes megjelenésre és igényes eszközök beszerzésére.

A pandémia után milyen elvárásokkal vágtatok neki a SignExpónak?

Pozitívan állunk a kiállításhoz, a pandémia alatt felszabadult időt arra használtuk fel, hogy még több és hasznos megoldást fejlesszünk ki a vevők számára, nagy öröm ezeket személyesen bemutatni.
A pandémia sok vállalatott állított kihívás elé, így mindnekinek meg kell kicsit újulnia. Szükséges a személyes találkozás, és a beszélgetések is nagyon hasznosak lesznek a látogatók és kiállítók számára egyaránt.

Mit üzentek a látogatóknak egy mondatban?

Látogassanak el az S31/A helyen található standunkra, és keressük meg együtt a közös utunkat!

Ingyenes regisztrációért kattints:

- Hirdetés -

Sign&Display