A sign készítés és nagyformátumú nyomtatás magazinja

SignExpo: Bemutatkozik a Dupro Kft.!

Sorozatunkban sorra mutatjuk be az idei SignExpo és PPDexpo kiállítóit. Sokan nem tudják, hogy idén ünnepli a Dupro Kft. a 25. évfordulóját. 25 éve képviselik a Lohmann GmbH ragasztószalag divízióját és mindig hoznak valami újdonságok az Expókra is.

Kérlek, mutasd be röviden a vállalkozásotokat!

A Dupro Kft. idén ünnepli fennállásának 25. évfordulóját. Büszkék vagyunk rá, hogy immáron negyed évszázada vagyunk jelen a piacon, és képviselhetjük a Lohmann GmbH kétoldalas ragasztószalag divízióját.

Milyen újdonsággal jelentek meg a PPDExpo kiállításon?

Elsőrban a nyomdaiparban, de minden más területen igaz, hogy az új termékek mellett új szemléletmóddal jelentkezünk. Anyacégünk fejlesztései mindinkább vevőspecifikusak. Ez persze hosszabb tesztelési folyamatot jelent, viszont minden igényt kielégítő végeredményt kap a partner.

Milyen trendek figyelhetők meg a saját szegmensetekben?

- Hirdetés -

Az elmúlt években mindenki bezárkózott. Ez nemcsak az üzleti kapcsolatoknak, de a különböző fejlesztéseknek sem tett jót. Azt látjuk viszont, hogy amióta a járványügyi rendelkezések (akár kormányzati, akár cégen belüli) enyhültek, mindenki ismét nyitottabbá vált. Sajnos azonban újabb kihívásokkal kell szembenéznünk (pl. az alapanyagok hiánya, szállítási határidők módosulása). Jelen pillanatban ezzel kell megküzdenie a piacnak. Mi cégen belül igyekszünk alternatív megoldásokkal biztosítani vevőinknek a folyamatosságot.

A pandémia után milyen elvárásokkal vágtatok neki a PPDExpónak?

Mindenre nyitottak vagyunk. De szerintünk a legfőbb cél, hogy az ipar különböző képviselői ismét találkozhatnak egy helyen, tapasztalatokat cserélhetnek, új kapcsolatokat szerezhetnek, vagy a régieket újraéleszthetik.

Mit üzentek a látogatóknak egy mondatban?

Kérdezzenek minél többet, és legyenek nyitottak!

Díjmentes regisztrációért kattints és biztosítsd helyed az idei SignExpón és PPDexpón!

REGISZTRÁCIÓ

- Hirdetés -

Sign&Display