A sign készítés és nagyformátumú nyomtatás magazinja

SignExpo 2022: Bemutatkozik a PS Design!

A PS Design Kft. kifejezetten a fényreklám és információs tábla készítő vállalkozások szakembereinek szolgál beszerzési forrásként. Reklámtábla profilok, hagyományos és extra vékony világító plakátkeretek, moduláris felépítésű információs táblarendszer, LED-es világítási kellékek, neonreklámok alkatrészei és komponensei találhatók meg kínálatunkban.

Milyen újdonsággal jelentek meg a SignExpo kiállításon?

Nem új termékkel szeretnénk előrukkolni – bár a LED modulok terén mindig van valami újdonság. Inkább azt szeretnénk bemutatni, hogy a kínálatunkban szereplő termékeket hogyan lehet innovatív módon felhasználni. Ha egy konkrét feladattal jelentkeznek nálunk, akkor arra többféle megoldást szeretnénk mutatni a kínálatunkból.

Milyen trendek figyelhetők meg a saját szegmensetekben?

Mi úgy látjuk, hogy a reklámgyártói piac magához tért. Elértük, talán meg is haladtuk a pandémia előtti volument. Új megfigyelésünk, hogy a megrendelők – akár kisebb cégek is – inkább a minőségi termékeket, alapanyagokat keresik. Korábban az árérzékenység volt a legfontosabb. Mostanra az ár-értékarány szempontja került előtérbe, kiegészülve az energiatakarékossággal.

A pandémia után milyen elvárásokkal vágtatok neki a SignExpónak?

Nem elvárásokat fogalmaztunk meg, inkább irányokat jelöltünk ki magunk számára. Reméljük, hogy a személyes kontaktus nagyobb ismertséget eredményez.

Mit üzentek a látogatóknak egy mondatban?

Ismerjék meg kínálatunk és használják újszerűen a nálunk elérhető termékeket.

Ingyenes regisztrációért kattints:

- Hirdetés -

Sign&Display