A sign készítés és nagyformátumú nyomtatás magazinja

SignExpo 2022: Bemutatkozik a partners!

A partners Kft. az elmúlt több mint harminc évben a nyomda- és csomagolóipar, valamint a sign&display terület egyik legstabilabb, meghatározó szereplőjévé vált. Amellett, hogy az iparág vezető beszállítóinak magas minőségű termékeit forgalmazzuk, komoly szerviz- és szakmai támogatást nyújtunk mind a berendezések, mind a komplex, innovatív szoftvermegoldások területén. 2022 nyarától saját, új telephelyünkön nyílik majd lehetőség termékeink bemutatására és tevékenységünk további bővítésére.

Milyen újdonsággal jelentek meg a kiállításon?

A kiállításon két berendezésünk és a gyártást alapjaiban meghatározó szoftveres tervező- és munkafolyamat menedzsment rendszereink kerülnek bemutatásra.

Az AXYZ Infinite CNC marógép egy hazai gyártók által kedvelt berendezés, ami egyebek mellett az olyan speciális alapanyagokon, mint a plexi vagy az alumínium is teljesen sima és precízen kidolgozott felületet hagy maga után. Marási képessége világszinten is a legjobbak közé tartozik, de számos bővítési lehetőségének köszönhetően vágóasztalként is kiválóan funkcionál.

Másik berendezésünk a jól ismert Kongsberg legújabb kivágóasztala, a C20, ami a piacvezető C asztalok összes tulajdonságát mindössze 1,6 m x 1,4 m méretű kompakt méretbe csomagolja.  Ezt a megoldást különösen ajánljuk azoknak a kisméretű reklámeszközöket gyártóknak, akiknek nagy sebességű vágóasztalra van szükségük, és nem szeretnének kompromisszumot kötni a gyártás és a minőség rovására a rendelkezésre álló hely hiánya miatt.

Milyen trendek figyelhetők meg a saját szegmensetekben?

Mondani sem kell, hogy az új piaci trendek kialakulásában meghatározó szerepet játszott/játszik a vírus és a háború, melyek következményeképpen akadozik a globális ellátási lánc, nőttek az alapanyagárak és a szállítási idő. Emellett hazánkban tovább fokozódott a munkaerőhiány, és több gyártó is szakemberhiányban szenved.

Ezek következményeképpen előtérbe kerültek az olyan automatizációs megoldások, melyek az emberi hibafaktor csökkentésével optimalizálják az alapanyagfelhasználást és redukálják a selejttermelést.

A pandémia után milyen elvárásokkal vágtatok neki az Expónak?

Borzasztóan sajnáltuk, hogy az utóbbi két évben visszaszorultak a piaci szereplők közti személyes kapcsolatok, illetve elmaradtak az ehhez hasonló rendezvények és kapcsolatteremtési platformok. Biztosak vagyunk benne, hogy sokan várják már, hogy megoszthassák személyes tapasztalataikat és megismerhessék a legújabb technológiai innovációkat.

Mit üzentek a látogatóknak egy mondatban?

Látogassanak meg minél több standot, és fedezzék fel az utóbbi évek trendjeit, újdonságait, ami óriási segítséget nyújt az üzleti célok elérésében és a hazai piac felzárkóztatásában – amiben kollégáink hathatós támogatására is számíthatnak!

Ingyenes regisztrációért kattints:

- Hirdetés -

Sign&Display