A sign készítés és nagyformátumú nyomtatás magazinja

SignExpo 2022: Bemutatkozik a CSH!

A CSH – lánykori nevén Centrum Servis Hungary – nyomdaipari beszállítóként 2003 óta biztos pont Magyarország nyomdái és dekorációs cégei számára. Két kedvenc analóg technológiánkhoz, a szitanyomáshoz és a tamponnyomáshoz teljeskörűen kínálunk mindent (is): gépeket, kiegészítő berendezéseket, festéket, segéd- és kellékanyagokat egyaránt. A digitális nyomtatásban érdekelt vállalkozások működéséhez, fejlődéséhez és üzleti sikereihez pedig – főként a széles formátumú reklámdekorációs és a különféle textilnyomtatási területeken, de ipari vonatkozásban is – inkjet festékekkel, tisztítószerekkel, tekercses és síkágyas nyomtatókkal, DTG és DTF nyomtatókkal, síkágyas vágógépekkel, CNC berendezésekkel, szervizszolgáltatással, nyomdaipari szaktanácsadással járulunk hozzá. Sőt, ha valakinek tapadási problémái vannak, esetleg felületvédelemre, nyomatvédelemre van szüksége, akkor is tudunk segíteni.

Milyen újdonsággal jelentek meg a SignExpo kiállításon?

S07 számú standunk szitanyomás részlegén egyik fő beszállítónk, az olasz SAATI direkt lézeres levilágító berendezését fogjuk bemutatni, a Sign Magazinban közzétett cikkünk megjelenését követően ugyanis komoly érdeklődés mutatkozott rá a piacon, rengeteg megkeresést kaptunk. Sok vállalkozás számára jelent ugyanis komoly problémát a hagyományos, levilágított szitafilmek kezelése, tárolása, de még a gyártatása is. És a SAATI LTS nagy felbontású direkt lézeres CTS képalkotó és levilágító rendszereivel ezek a problémák nemcsak megszüntethetők, de ezzel egyidejűleg csökkentik a szitasablonok előállítására fordított időt és költségeket, valamint az ökológiai lábnyomot.

Tamponnyomás üzletágunk részéről az érdeklődők a szintén olasz partnerünk, a Comec Italia egyik tamponnyomó gépével találkozhatnak majd, és persze olyan szükséges kiegészítőkkel, mint tampongumik, klisék, festékek.

A stand digitális nyomtatás részlegén pedig a Marabu időközben szépen kibővült festékkínálata mellett bemutatjuk többek között folyékony, felületvédelemre, felületnemesítésre szánt megoldásainkat, erre ugyanis – a lézeres levilágító berendezéshez hasonlóan – szintén folyamatosan növekvő igényt tapasztalunk, nem mindenki számára jelent ugyanis megoldást a hagyományos fóliás laminálás.

Milyen trendek figyelhetők meg a saját szegmensetekben?

Az elmúlt időszakban egyértelműen azt tapasztaljuk mindhárom üzletágunknál, hogy a pandémia és a nehéz gazdasági helyzet ellenére egyre több vállalkozás vezetősége számára válik fontossá a terméktámogatás megléte a gyártásban használt alapanyagok mellé – ide sorolva a szerviz- és különféle nyomdaipari szaktanácsadás, gyártásoptimalizálás szolgáltatásainkat is –, lényegesen több megkeresést kapunk ilyen vonatkozásokban. Ez a jelenség pedig nagyon kedves a szívünknek, ugyanis elképesztően jó látni egyrészt az együttműködési igényt, másrészt, hogy ezek a cégek mennyire a megoldásra, fejlődésre és a jövőre fókuszálnak. Nagyon inspiráló!

A pandémia után milyen elvárásokkal vágtatok neki a SignExpónak?

Őszintén? Nincsenek igazán elvárásaink. Azt szeretnénk, ha a meglévő és leendő partnereink tudnák, hogy a világot, a gazdaságot sújtó nehézségek ellenére is itt vagyunk, segítünk, ha kell. Stabil cég vagyunk, megbízható beszállítóink is sikeresen átvészelték ezt az időszakot, a gyártások folyamatosak, és a termékfejlesztések sem maradnak el.

Mit üzentek a látogatóknak egy mondatban?

Ha szeretitek a bundás kenyeret, időben gyertek!

 Ingyenes regisztrációért kattints:

- Hirdetés -

Sign&Display