A sign készítés és nagyformátumú nyomtatás magazinja

Sign&Display magazin 2020.III. szám

Önök a Sign and Display magazin 2020. évi harmadik, egyben utolsó lapszámát olvashatják. Rendhagyó módon, mindössze három lapszámunk jelent meg az idei évben a megszokott öt helyett.

Tudom, a közhelyes mondás szerint „minden meccs annak lefújásáig tart”, de ha lehet kérni a 2020-as éves meccsből nem kérnék hosszabbítást! Persze az ember gyarló, és amikor jól működik minden, akkor a jó dolgokat – embereket, körülményeket, kapcsolatokat, munkát – hajlamos természetesnek venni, ezáltal egyre kevésbé értékelni és ráunni. Sajnos a koronavírus rengeteg dolgot rendezett át az életünkben: elvesztettünk kollégákat, barátokat, sokan vesztették el az állásukat, vagy vállalkozásukat, és a jobbik eset volt, ha mindössze otthoni munkavégzésre kényszerültünk, ami persze átrendezte emberi kapcsolatainkat is.

A gazdaság is teljesen átalakult és iparágunk is megsínyli ezt az időszakot, hiszen egy negyedévre szinte teljesen leállt. A megrendelések, illetve a jövő is bizonytalan és nem csak hazánkban – látszik mindez nemzetközi szinten is: a Fespa kiállítást először tavaszról őszre halasztották, majd jövő tavaszra, illetve lapzárttánkkor törölték a drupa-t, ami mindezidáig elképzelhetetlennek tűnt.

Azt hiszem, mindannyiunk nevében jelezhetem: Köszönjük, ezt a leckét megtanultuk és tovább léphetünk egy kellemesebb tanévbe!

Mi úgy gondoljuk, hogy ilyen helyzetekben kiemelten fontos a kommunikáció, hiszen ha nincsenek nemzetközi és hazai kiállítások, illetve a forgalmazó cégek sem tarthatnak nyílt napot az érvényben lévő korlátozások miatt, akkor sokkal nehezebben jutnak el fontos információk gép, szoftver vagy alapanyag újdonságokról Önökhöz felhasználókhoz. Éppen erre alapozva dolgozunk együtt partnereinkkel, akik szintén egyetértettek velünk abban, hogy e nehéz időszakban talán még fontosabb számukra, hogy lapunkban is kommunikáljanak az iparág résztvevői, a megrendelőik felé. Ezért is fejlesztjük folyamatosan felületeinket – nyomtatott magazinunkat megtartva E-magazinunkat, szakmai címlistánkat, melyre egyre több hírlevelet küldünk – aktuális információkkal, weblapunkat és facebook oldalunkat egyaránt, hogy Önök, kedves olvasók a legegyszerűbben, kényelmesen jussanak hozzá minden fontos információhoz!

Ráadásul azért is bizakodók vagyunk, hiszen lapunk jövőre ünnepli 20. születésnapját. E húsz év folyamán pedig rengeteg nehéz időszakot éltünk át – és bízom benne, hogy segítettünk átvészelni partnereinknek is. Kellő optimizmussal vágunk tehát neki a jövő évnek, melynek során kifejezett szándékunk, hogy olyan újdonságokkal rukkoljunk elő, amelyek egyértelműen megerősítik lapunk pozícióját a hazai Sign and Display, nyomtatási és vizuális kommunikációs iparág meghatározó, mértékadó üzleti kommunikációs felületeként!

Addig is lapszámunkhoz kellemes olvasást és a legjobb egészséget kívánjuk Önöknek, illetve békében, nyugalomban töltött ünnepeket!

2021-re pedig egy sikerekben gazdag, valóban BOLDOG Újévet!

A Sign and Display magazin csapata

Aktuális lapszámunkat innen töltheti le!

- Hirdetés -

Sign&Display