A sign készítés és nagyformátumú nyomtatás magazinja

Sericol Hungary Kft. – TÁJÉKOZTATÁS

Tisztelt Partnerünk!

A COVID-19 világjárvány terjedése miatt a Sericol Hungary Kft. minden szükséges óvintézkedést megtesz alkalmazottai és családtagjaik egészségének védelme érdekében.
A Sericol Hungary központi irodájában (1097 Budapest, Ecseri út 14-16.) csökkentett alkalmazotti létszámmal és magas szintű védekezés mellet biztosítja a működést.

Továbbiakban is a megszokott szolgáltatásokkal és termékekkel várjuk vásárlóinkat hétköznap 8-15 óra között. Kérjük, hogy a megvásárolni kívánt termékekre a megrendelést telefonon (+36 1 323 0281, +36 1 323 0282), vagy az office@sericol.hu e-mail címen legyen szíves leadni az átvétel módjának megjelölésével (postai szállítás előre utalással, utánvétellel, személyesen egy megjelölt időpontban). A készpénz használat minimalizálása érdekében kérjük, hogy a személyes átvélnél is válassza az előre fizetési lehetőséget. Postai szállítás esetén lehetőség szerint 10:00 óráig adja le megrendelését a kiszállítás időben történő megszervezése érdekében.

A Sericol Hungary továbbra is törekszik kiemelkedő szolgáltatásaival és termékeivel ügyfelei igényeinek maradéktalan teljesítésére.

Üdvözlettel:
Sericol Hungary Kft.

- Hirdetés -

Sign&Display