A sign készítés és nagyformátumú nyomtatás magazinja

Rugalmas termelékenység teljesen automatizált Horizonnal

A kisebb formátumokhoz készült AF-408F hajtogatógép főleg betegtájékoztatók, füzetek, használati útmutatók és hasonló méretű reklámanyagok készítéséhez jelenthet megváltást – abban az esetben pláne, ha a cégünknél nincs elegendő szakképzett kezelő. A nyolchajtásos berendezés a munkafolyamatok egyszerűsítésére, könnyítésére született, és remekül kiegészítik egymást a T-406F/S 6-buckle 2nd állomással, amivel együtt már a 14 hajtásirányt igénylő feladatok sem jelenthetnek kihívást.

A Horizon AF-408F 30 ezer lap/óra teljesítményével piaci nyomásra készült: igazodik a rövidebb átfutási időkhöz, a költségcsökkentéshez, a nyersanyagmennyiség visszavágásához, a fokozódó árversenyhez és a munkaerőhiányhoz. Automatizált megoldásai különösen jól jöttek akkor, amikor a COVID alatt létkérdés volt a közösségi távolságtartás. A beállításokat egy 12,1 hüvelykes színes érintőképernyőn végezhetjük el, egyszerűen és gyorsan, sőt, akár 200 munkafolyamatot menthetünk el a memóriájában, így nincs szükség ismételt kalibrálásokra.

Legnagyobb előnye az, hogy feladatok széles körét, egyszerre sok variációt képes végrehajtani, A3-A4-es méretekben. Lehetővé teszi a görgők automatikus átállását, valamint a vezetés irányának önálló pozicionálását, hogy a lehető legpontosabb perforálást, vágást hajtsa végre, és mindehhez megbízható, stabil adagolás társul.

A gép persze kompatibilis a gyártó iCE LiNK IoT munkakörnyezettel: intuitív, könnyen használható kezelőfelületet biztosít, valós idejű termelési riportokkal biztosítja a leghatékonyabb, legprofitábilisabb működést. Ugyanennek a megoldásnak hála a berendezés karbantartása távolról is ütemezhető, hogy minimálisra csökkentsük a leállási időt. Az információk elérhetőek okostelefonról, táblagépről, asztali számítógépről egyaránt, hiszen a szoftvert úgy tervezték, hogy integrálható legyen harmadik féltől származó menedzsmentrendszerekbe.

Gábor János, Sign&Display

Forrás: Intelligent Finishing Systems

- Hirdetés -

Sign&Display