A sign készítés és nagyformátumú nyomtatás magazinja

Roland újdonságok

A Roland DG az idei évben számos kiváló új termelőeszközt hozott piacra, több különféle gyártási szegmensben. Röviden összefoglalunk néhányat az elmúlt időszak új termékei közül.

VersaUV LEC2-300 UV nyomtató-vágógép

Az új VersaUV LEC2-300 (762 mm) UV nyomtató-vágógép kiváló nyomat­minőséget garantál és tökéletes esz­köz egyedi igények alapján készülő címkék és csomagolási prototípusok, valamint POS és signage termékek gyártására.

A LEC2-300 UV festékét úgy állítot­ták össze, hogy a nyomtatandó anya­gok felületére tapadjon, ezáltal az alapanyagok nagyon széles válasz­téka nyomtatható vele a matricák és címkék öntapadós lapjaitól a PET és PVC alapú anyagokon át akár textil, vékony papír, festővászon, vitorlavá­szon és számos egyéb anyag. A CMYK festékkonfiguráción felül a LEC2-300 használható lakk és fehér festék kon­figurációban olyan kivételes, prémi­um értékű nyomtatás elérésére, mint a színes nyomatok matt, vagy lakk ré­teggel, a szimulált dombornyomás és más texturált effektusok.

A gép kontúrvágási funkcióját to­vábbfejlesztették, így képes a nyom­tatott grafikákból bármilyen formák kivágására, mindezt kivételes pon­tossággal. Az automatizált vágási folyamat során nincs szükség vágó­eszközök készítésére, mindezek nél­kül vághatunk öntapadó matricákat, címkéket. A perforált vágási funkció lehetővé teszi, hogy annyi címkét nyomtassunk ki, amennyire szükség van, majd ezt követően úgy fejtsük le és ragasszuk a megadott felület­re, ahogy szükséges. Az új többszö­rös nyomtatási funkció és pontos alapanyag betöltő rendszer segítsé­gével nagyméretű munkákat is ha­tékonyan nyomtathatunk, felügyelet nélküli gyártással.

Az újonnan kifejlesztett nyomta­tófej és a LED lámpák kivételesen részletgazdag és vibráló nyomatmi­nőséget garantálnak. Az új nyom­tatófejet precíz festéktovábbítás­ra optimalizálták, az új LED lámpák pedig sokkal erőteljesebbek, ezáltal még gyorsabban szárítják a festé­ket. Ez a kombináció kiváló minősé­gű nyomatokat eredményez a ki­sebb, részletgazdag szövegeken és grafikákon éppúgy, mint a bonyolult texturált mintázatokon és árnyalato­kon. A fehér festék denzitását 40%-al megnövelték az előző modellhez ké­pest, a nagyobb opacitás és fedőké­pesség elérése érdekében.

LV-290 és LV-180 – Lézervágás, gra­vírozás, jelölés könnyedén az LV sorozattal

A Roland DG szeptember közepén mutatta be két új CO2 lézergravírozó gépét. Az LV sorozat LV-290 jelű gé­pének munkaterülete CCD-vel: 550 x 440 mm, CCD nélkül: 640 x 460 mm, míg LV-180-as készülék munkaterüle­te: 458 x 305 mm.

Nem kell gépszakértőnek lennie!

Vágjon ki, gravírozzon vagy jelöljön meg több száz különböző anyagot. Készítsen csodálatos dolgokat egy gombnyomással az LV-290 vagy LV- 180 típusú lézergravírozó gépekkel.

Tökéletes gép párosítás egy VersaUV LEF nyomtatóval, hogy ajándéktárgya­kat és prototípusokat hozzon létre.

Az LV-290 és LV-180 gépek fa, bőr, ak­ril, fém, üveg és még sok más tárgy megmunkálására alkalmasak. Kétfé­le méretben, amelyek otthoni, vagy üzleti környezetbe illeszkednek: tel­jesen zárt működést kínálnak érintés nélküli CO2 lézerrel és az 1. osztályú biztonsági előírásokkal.

Ajándékáruk és dísztárgyak készítése

Gravírozzon vagy jelölje meg okostelefonok tokját, kulcstartókat, üvegdíszeket, tollakat, notebookokat és még sok más tárgyat. Egy LV / UV gép kom­binációval kivághatja / gravírozhatja saját akril és fa ajándéktárgyait, majd ezeket meg is nyomtathatja. Jelölje meg személyre szabott mintával vagy szöveggel a különleges elektronikus tárgyakat, például tápegységeket, hangszórókat, fejhallgatókat, intelli­gens eszközöket és más csúcskategó­riás elektronikai elemeket.

Művészeti és egyedi tárgyak

Vágjon ki bonyolult formákat fából, kartonból és műanyagokból, hogy egyedülállóan ragyogó termékeket és prototípusokat készíthessen mű­vészeti projektekhez, játékokhoz, de­korációhoz, modellekhez és még sok máshoz. Párosítsa LV gravírozó készü­lékét egy LEF síkágyas nyomtatóval az ideális prototípus-készítéshez vagy ajándéktárgyak gyártásához.

VersaUV LEF2-300 UV síkágyas tárgynyomtató

Szintén szeptemberben mutatták be a Roland népszerű LEF2 asztali UV nyomtatócsalád új tagját a VersaUV LEF2-300-as típust. Az új LEF2-300 ugyanazt a kiváló minőséget és ult­ra-realisztikus grafikákat garantálja, mint a nemrég bemutatott LEF2-200 modell, csupán a 200-as modellhez képest annál másfélszer nagyobb nyomtatási felületen és nyomtatási sebességgel az egyedi igények sze­rint készülő, nagyobb volumenű, testre szabott termékek költségha­tékony gyártására. Az új modell a to­vábbfejlesztett funkciók további szé­les választékát kínálja, amelyek által a LEF2-300-at még egyszerűbben és hatékonyabban használhatjuk.

A promóciós termékek gyártói, keres­kedők, továbbá szita és tamponnyo­mó cégek, sign shopok, termékgyár­tók, ipari gyártók és tervezők számára ideális választás a LEF2-300, amely tu­lajdonképpen bármely felületre ké­pes nyomtatni, és átalakítani azokat perszonalizált, egyedi áron eladható termékekké. A gép tipikus alkalmazá­sa a testre szabott promóciós termé­kektől és ajándéktárgyaktól, szuve­níreken, irodaszereken, elektronikai termékeken, díjakon, signokon, cso­magolási termékeken, ipari terméke­ken át egészen a prototípusok gyár­tásáig terjed.

A LEF2-300 alacsony hőkibocsátású LED lámpái azonnal megszárítják a felületre kerülő festéket, ennek kö­szönhetően nyomtathatunk vele fo­tót, grafikákat és szöveget merev vagy rugalmas alapanyagok szé­les választékéra a PVC-től, műanya­gokon át a vászon, fa, bőr, szövet és rengeteg további anyagra – mindezt kiváló nyomatminőséggel. A lakk pré­mium matt vagy fényes felületet biz­tosít, amelyet alkalmazhatunk több layerben is, ezáltal dombornyomott hatást érhetünk el, megdöbbentően élethű textúrával. A LEF2-300 gép 770 x 330 x 100 mm nyomtatási felülete, kombinálva négy nyomtatófejével és két UV lámpájával nagyobb termelé­kenységet garantál.

A felhasználók tovább növelhetik profitjukat, ha az új VersaUV LEF2- 300-at a Roland LV sorozat lézergraví­rozóival kombinálva kiváló, prémium minőségű reklámtárgyakat, személy­re szabott díjakat, vagy épp akril displayeket gyárthatunk – kiváló mi­nőségű grafikákkal.

VersaSTUDIO BT-12 közvetlen ruházati nyomtató

A VersaStudio BT-12 direkt nyomta­tóval közvetlenül nyomtathat pamut pólókra, ruházati cikkekre, bevásárló táskákra és egyéb termékekre. A DTG nyomtató lehetővé teszi, hogy azon­nal bejusson az egyéni ruházati deko­rációk nyereséges világába egy olyan eszközzel, amely olyan egyszerű, mint egy irodai nyomtató, és lenyűgöző eredményeket kínál.

Építsen minőségi üzletet, igény sze­rint, percek alatt. A BT-12 könnyen használható, megbízható, kompakt DTG nyomtató, melynek célja, hogy könnyedén készítsen egyedi termé­keket. Indítsa el dekorációs üzlete építését, vagy egészítse ki jelenlegi grafikus megjelenítő eszközeit.

Akár 1200 x 1200 dpi felbontással, minőségi és lenyűgöző termékeket hozhat létre.

Fedezze fel az izgalmas új lehető­ségeket! Gyors, sokoldalú, egyedi gyártással a BT-12 nyomtató ideális megoldás egy sikeres webáruház vagy más online bolt létrehozásá­hoz. Kompakt mérete kényelmes választás a kioszkokban, múzeu­mokban, fotóstúdiókban, kisállat üzletekben, ajándékboltokban és sok más kiskereskedelmi környezet­ben. Kínáljon egyedi szolgáltatást, hogy ügyfelei megkapják azokat az egyedi termékeket, amelyeket iga­zán akarnak.

Nyomtatás és fixálás 3 egyszerű lé­pésben

A teljesen zárt BT-12 nyomtató a ru­házat nyomtatását biztonságosan, tisztán teszi lehetővé. Az automa­ta folyamat csak néhány percet vesz igénybe a nyomtató és a kísérő finiser egységgel, amely a grafikát kinyom­tatja és a tintát egy sima munkafolya­matban fixálja. Mindössze 3 egyszerű lépésben elkészített, egyedi nyomta­tott terméket kap kézhez.

  1. Készítsen grafikát egy könnyen használható szoftverrel
  2. Tegye a ruhát a kazettatálcára, és töltse be a nyomtatóba
  3. Töltse be a kazettát a finiser egy­ségbe a tinta fixálásához

Különleges jellemzők

  • A ragyogó tinták éles és fényes ké­peket eredményeznek. Gyönyörű fedés, harmonikus színek.
  • Biztonságosan nyomtathat ruhada­rabokra, vegyi anyagokkal, gőzzel vagy hővel nem érintkezve.
  • Illeszkedik minden kioszkhoz, iro­dához, üzlethez, és szabványos fali aljzattal működik.
  • Egyszerű, kis helyigény, gyors, tisz­ta, megfizethető alternatíva a ha­gyományos ruházati nyomtatással szemben
  • Rendkívül egyszerű tervezőszoft­ver, PNG, JPG támogatás

Roppant kis helyigény

A 399 x 760 mm méretével a nyom­tatóegység nagyon kevés helyet igényel. Az opcionális fixáló beren­dezést úgy tervezték meg, hogy a nyomtatóegységgel egymásra rak­ható legyen.

Ez az okos kialakítás drasztikusan le­csökkenti a szükséges telepítési he­lyet, amely lehetővé teszi a vállalko­zások számára, hogy a BT-12-t akár mobillá is tegyék így kiskereskedelmi helyekre és rendezvényhelyszínekre is telepíthessék. Sign

- Hirdetés -

Sign&Display