A sign készítés és nagyformátumú nyomtatás magazinja

Roland DG – SF-200 nyomtató érzékeny alkalmazásokhoz

A Roland DG SF-200 néven bemutatta a világ első asztali eco-solvent nyomtatóját, amelyet kifejezetten olyan alkalmazásokhoz fejlesztettek, mint játékok, élelmiszeres dobozok és orvosi eszközök.

Az SF-200 kifejezetten tartós, de egyúttal biztonságos festékeket használ, amelyek kiváló minőségben adják vissza a képminőséget, miközben megfelelnek a biztonsági előírásoknak is. Az asztali nyomtató 538 mm x 360 mm méretű és maximálisan 100 mm magasságú tárgyak nyomtatására képes, számos különféle alapanyagból, közöttük az ABS, PVC, fa, alumínium, üveg, bőr is.

 

Mindezen tulajdonságainak köszönhetően a nyomtató kiválóan alkalmas különleges nyomdai termékek készítésére legyen szó egyéni, színes nyomatról, illetve egy vagy több adott tárgyra történő szöveg nyomtatására.

VersaWorks 6 szoftver és közvetlen Roland támogatás

Az SF-200 nyomtató csomagja tartalmazza a Roland felhasználóbarát VersaWorks 6 RIP szoftverét, amely segíti a felhasználóknak a nyomtató gyors és egyszerű használatát. Intuitív kezelőfelülete, beépített Pantone és Roland színkönyvtárai, és színillesztési funkciója gondoskodik a kiegyensúlyozott nyomtatási színekről két vagy akár több SF-200 használata esetén. A felhasználók nyugalmáról gondoskodik az egyéves RolandCare termékgarancia.

- Hirdetés -

Sign&Display