A sign készítés és nagyformátumú nyomtatás magazinja

Roland DG a Fespa nyomtatott ruházati virtuális eseményén

A Roland DG azzal a kifejezett szándékkal jelent meg a június 9-10. között megrendezett FESPA Nyomtatott Ruházat – innovációkat és trendeket bemutató virtuális szakmai eseményén, hogy megerősítse a márka vezető pozícióját a textilnyomtatási szektor globális beszállítójaként.

A Roland DG szakértői csapata számos iparági inno­vációt mutatott be, illetve olyan Roland termékújdon­ságokat, amelyek elősegítik a textil perszonalizációs piacának fejlődését.

DÍJNYERTES INNOVÁCIÓK

Bemutatták egyebek mellett a márka legjobb megol­dásait a textilipar területén működő gyártók számára – köztük a díjnyertes Texart XT-640S-DTG és a Roland minden idők eddigi legtermelékenyebb textilnyomta­tóját, a ZT-1900-at.

A nagy presztízsű EDP-díjak közül a ’Legjobb direkt textilnyomtató’ kategóriájában kitüntetett XT-640S-DTG megfizethető opciót kínál több textilanyag egyi­dejű nyomtatására. A printer egyedi, csúsztatható tál­cát használ, jig formákkal, melyek segítségével tartós, full color nyomatok készíthetők a textilanyagok nagy választékára, közvetlen nyomtatással – maximális sok­oldalúságot és személyre szabhatóságot kínálva, kis termelési mennyiségek esetén. A gép környezetkímélő minősítéssel rendelkező primerjei és festékei a fenn­tarthatósági elvárások teljesítése által teszik lehetővé a nyomdaipari vállalkozók számára vállalkozásuk fej­lesztését.

A ZT-1900 festékszublimációs nyomtató egyike a Roland legújabb termékeinek, amely rövidebb szállítá­si időket tesz lehetővé, mindezt még a legnehezebben megmunkálható anyagokon is kiemelkedő gyártási mi­nőséggel és gyors nyomtatási sebességgel.

A FESPA rendezvényen szintén bemutatták a Roland DG PersBiz néven elérhető digitális webshopját, amely az online értékesítésre és személyre szabott termékek gyártására ösztönzi partnereit, amely megoldások által részesülhetnek a perszonalizált termékek piacának fo­lyamatosan növekvő bevételeiből és az iparág 2021. év végére összességében prognosztizált 1 milliárd angol fontos forgalmából.

KÖLTSÉGHATÉKONY MEGOLDÁSOK

“A tavalyi év folyamán teljes gőzzel dolgoztunk azon, hogy a Roland DG vásárlók számára a legmagasabb minőségű és legköltséghatékonyabb megoldásokat kínálhassuk, amelyek lépést tartanak a legújabb ipari trendekkel és elvárásokkal” – mondta Stephen Davis, a Roland DG EMEA marketingigazgatója, majd így foly­tatta:

„Büszkén és izgatottan mutattunk be néhányat a textilipar számára legújabb és leginnovatívabb techno­lógiai megoldásaink közül a FESPA legutóbbi tematikus virtuális rendezvényén, és örömmel demonstráltuk gé­peink sokoldalú felhasználhatóságát.”

INTERAKTÍV SZEKCIÓK

A FESPA eseményen az érdeklődők interaktív bemuta­tók keretében ismerhették meg, miként nyomtathat­nak egyedi grafikákat ruházati anyagok nagy választé­kára, illetve az online értékesítés lehetőségeit a PersBiz használatával. A Roland DG szakértői Encarna Luque, Mark Elvidge, és Peter Waelkens rengeteg szakmai öt­letet prezentáltak, és válaszoltak a felmerülő technikai kérdésekre.

plotterservice.hu

- Hirdetés -

Sign&Display