A sign készítés és nagyformátumú nyomtatás magazinja

Roland DG a FESPA 2018-on

A Roland DG Fespa standján mutatták be a márka Versa UV S-sorozatát, amely kiváló minőséget és sokoldalúságot kínál az UV nyomtatás terén. A világszerte népszerű TrueVIS eco-solvent nyomtató-vágó készülékeket élő bemutatók keretében ismerhették meg a cég berlini standjára érkező érdeklődők.

A digitális nyomtatás területén 35 éves tapasztalattal rendelkező Roland DG FESPA standján élő bemutatók segítségével demonstrálták a márka díjnyertes TrueVIS ecosolvent nyomtató/vágó készülékeit. A kiemelkedő minőségéről és megbízható megoldásairól ismert Roland DG a világ vezető nyomtató és vágó márkája, több mint 116.000 világszerte eladott készülékkel. A TrueVIS nyomtató/vágó készülékei kompromisszum nélküli, kiváló nyomatminőséget, sokoldalúságot és termelékenységet kínálnak. A Roland DG több területen – festék, nyomtatófej, pontosság, szoftver – elvégzett technikai fejlesztései által a TrueVIS nyomtató/vágó gépek ideálisak bel- és kültéri nyomatok, járműgrafikák, bannerek, plakátok, displayek, címkék és matricák, csomagolási mintadarabok gyártására.

Eco-solvent festékek: kiemelkedő minőség és teljesítmény

A Roland DG eco-solvent TrueVIS tintái Greenguard Gold minősítéssel rendelkeznek, amely garantálja alkalmasságukat bel- és kültéri nyomtatáshoz egyaránt – mindezt bármilyen speciális szellőztetés igénye nélkül.
A TrueVIS festékek előnye a gyors száradás, alacsonyabb festék költségek, illetve a velük előállítható, gazdag és vibráló színek: intenzív fekete, finom átmenetek, és a fehér festék használatának lehetősége – tiszta vagy fekete felületekre egyaránt. A Roland nyomtatófejei pontosan elhelyezett festékcseppekről gondoskodnak, ezáltal biztosítva több nyomtatási lehetőséget és finomabb kontrasztokat. Az eco-solvent technológia által kínált rugalmas alapanyag felhasználás, a stabilitással és megbízhatósággal együttesen teszik ezt a technológiát megfelelő választássá sok sign gyártó számára. Egy a Roland által idén elvégzett összehasonlító teszt alapján tíz nyomtatási szakember közül nyolc a Roland eco-solvent technológiát részesítette előnyben a Latex-el szemben.

Kiemelkedő hatékonyság + alacsony fenntartási költségek

A TrueVIS technológia magában hordozza 20 év fejlesztését és gyártási tapasztalatait, és tele van olyan újdonságokkal, amelyek egy mai modern nyomtatási szakember életéhez elengedhetetlenek.
A Roland DG mobil panelje lehetővé teszi a felhasználó számára, hogy Bluetooth kapcsolat segítségével, meglévő mobiltelefonjáról, vagy tabletjéről irányítsa nyomtatóját. Ez az innovatív megoldás lehetővé teszi az operátor számára, hogy távollétében is friss értesítéseket kapjon a nyomtató állapotáról, teszt nyomatot készítsen, illetve elvégezze a szükséges nyomtatófej tisztítási folyamatot.
A TrueVIS nyomtató/vágó gépek, illetve RIP szoftver integrált működése kiegyensúlyozott munkafolyamatot és optimális teljesítményt garantál. A Roland VersaWorks Dual RIP legújabb változata remekül kezeli a natív PDF állományokat, és PostScript fájlokat. A pontos vágási mechanizmus segítségével megbízhatóan végezhetjük bonyolult anyagok kontúr vágását, de laminált padlóra készülő vastag matricákat is vághatunk vele.

VersaUV S-sorozat – az UV nyomtatás minősége és sokszínűsége egyben

A Roland DG az idei FESPA-n mutatta be új, tekercses és síkágyas UV nyomtató családját VersaUV S-sorozatnéven. A hét, sokoldalú különféle konfigurációban elérhető modellt tartalmazó termékcsaládban biztosan mindenki megtalálja a számára ideális nyomtatót. A sokoldalú és innovatív nyomtatók kiemelkedő nyomatminőséget, fotóhű képminőséget, illetve lakk effektet egyaránt képesek nyomtatni merev vagy rugalmas alapanyagokra, akár 200 mm vastagságig.

Profit termelő alkalmazások határtalanul

A VersaUV S-sorozat készülékei kiemelkedő teljesítményt és megbízhatóságot garantálnak. A nyomtatók megfelelően robosztus felépítésűek ahhoz, hogy akár 100 kg/m2 tömegű anyagokat is megfelelően kezeljenek, de kis méretű tárgyak sorozatgyártására is alkalmasak. Mindennek köszönhetően felhasználóik lehetőségei szinte végtelenek.
Az új sorozat nyomtatói a Roland ECO-UV festékét használják, amely az UV lámpák alacsony hőkibocsátása által azonnal szárad – ezáltal szinte bármely alapanyagra történő közvetlen nyomtatást tesz lehetővé, legyen az akár merev vagy rugalmas anyag a bőrtől, a vászon anyagon át a fa, műanyag, üveg, fém, akril, banner, vinil, papír és számos egyéb anyagig. A fehér festék használatával kiemelhetünk bizonyos felületeket, vagy hátteret nyomtathatunk sötét színek alá. A fényes réteg nyomtatása által külön layereket készíthetünk, de akár texturált felületeket is alkothatunk, mint például Braille feliratok, vagy különleges ipari alkalmazásokhoz szükséges nyomatok.

Sign

- Hirdetés -

Sign&Display